Item where specialization "Európa tanulmányok" and date of item 2005

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 48.

B

Balogh Ildikó (2005) A mezőgazdasági vállalkozások forrásösszetétele a csatlakozás tükrében (Orosháza kistérségben). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Enikő (2005) A francia tengerentúli megyék helye és szerepe az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth Nándor (2005) A napenergia hasznosítása. Energiagazdálkodás és környezetvédelem az Európai unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bihari Krisztina (2005) A magyar munkaerőpiac helyzete a csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogácsi Attila (2005) Egy sikeres Európai Uniós pályázat, a menedzsment feladatai elméleti és gyakorlati megközelítésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csala Károly (2005) HACCP és ISO minőségmenedzsment integrált dokumentációs és folyamatmodellje. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangó Szilvia (2005) Az euró bevezetésének tapasztalatai. Magyarország csatlakozása az eurózónához. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Ildikó (2005) A közösségi foglalkoztatáspolitika érvényesülésének első lépései Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darabos Orsolya Katalin (2005) Az Európai Unió támogatási programjai a települési önkormányzatok szolgálatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó Beatrix (2005) A Homokháti Kistérség jelentősége a dél-alföldi tanyavilág fejlődésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos Adrienn (2005) Fogyasztóvédelem az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fekete Nagy Borbála (2005) A Dél-alföldi régió agrárvállalkozásainak lehetőségei az EU-s támogatások elérhetőségének szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Feró Angelika (2005) A dán ifjúságpolitika Európai Unión belüli sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Fridrich Márta (2005) Nemzetközi stratégia helyi érvényesítési lehetőségei, különös tekintetel az ipar-felsőoktatás kapcsolatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Mónika (2005) A projektmenedzsment gyakorlati oldala. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gali Tímea (2005) A szolgáltatásmarketing sajátosságai a légi utasszállításban a Malév példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Galló Linda (2005) Arculat a médiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerl Szandra (2005) Németország érdekei az Európai Unióban különös tekintettel a keleti bővítésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gesztes Olympia (2005) Az iskolán kívüli ifjúsági képzések a lisszaboni stratégia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Szilvia (2005) Az Európai Beruházási Bank és a Kereskedelmi és Hitelbank Rt együttműködési vetületei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halmos Helga (2005) Dél-alföldi Regionális Programozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kecskeméti Andrea (2005) A Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Program megvalósulása Magyarországon és az Európai Unió más tagállamaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész András (2005) Informatikai stratégiaalkotás a vállalati stratégia menedzsmentben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Anita (2005) Kutatás-fejlesztési és innovációs programok - Magyarország számára hasznosítható tanulságok ír és finn példák alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Ivett (2005) Az autóiparhoz kapcsolódó szolgáltatások stratégiai és működési kereteinek megváltozása az európai uniós csatlakozás eredményeképpen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Nagy Orsolya (2005) Az uniós tagság következménye a magyar közlekedéspolitikára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kúsz Tibor (2005) A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség feladata a Regionális Operatív Program megvalósításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar Mónika (2005) A magyar kis- és középvállalakozások helyzete, vállalkozásfejlesztési törekvések, kihívások és lehetőségek az EU-csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makkai Kinga (2005) Montenegró, és az Európai Unió turizmusának bemutatása és összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Alexandra (2005) Fogyatékossággal élő emberek az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Molnár Margit (2005) Az Európai Uniós csatlakozás okozta változások mikro szintű menedzselése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patakiné Sziveri Ildikó (2005) ÁFA változások a csatlakozás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrikné Zseni Andrea (2005) Idegennyelvi politika az EU és Magyarország dimenziójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgárné Nagy Katalin (2005) A kender termesztése és ipari felhasználásának új irányai az Európai Unió egyes tagállamaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rasztik Milán (2005) A magyar húsipar helyzete az Európai Unió piacán, a PICK Szeged Rt. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarok Anita (2005) Az Európai Unió szociális biztonsági rendszere, érvényesülése a magyar jogrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebőkné Császár Anikó (2005) Az Európai Unió kutatás-fejlesztési politikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somhegyi Gábor (2005) Az Európai Unió regionális politikájának alakulása a csatlakozások tükrében - A "magyar farkaskölyök" útja a "kelta tigris" nyomában -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi József Viktorné (2005) A geotermikus hőszivattyú makrogazdasági kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráki Miklós (2005) A közös közlekedéspolitika hatása a közforgalmú autóbuszközlekedésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi Krisztina (2005) Környezetvédelmi politika az uniós szabályok tükrében, a Tisza Volán Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöginé Szekeres Szilvia (2005) Az Európai Unió regionális politikájának megközelítése a Gazdasági Versenyképesség Operatív Programján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari Csaba (2005) Az Európai Monetáris Unió. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrainé Tari Gizella (2005) Az Európai Unió regionális politikájának magyarországi kapcsolódásai különös tekintettel a SAPARD előcsatlakozási alapra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vargáné Fehér Barbara (2005) A Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág Zsuzsanna (2005) Agrárstratégiai elemek a dél-kelet-magyarországi Eurorégióban a csatlakozás időszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Alexandra (2005) A kohéziós politika 2007-2013-ig tartó programozási időszakának reformja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsilák Tünde (2005) Az elektronikus kereskedelem lehetőségei az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 10:00:44 CET.