Item where fieldofstudy "vállalkozásfejlesztési " and date of item 2010

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | É
Number of items: 52.

B

Balog, Mária Nikolett (2010) A városmarketing szerepe a városok idegenforgalmának fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bekk, Éva (2010) Nő a vállalkozás, ha nő a vállalkozó? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, János (2010) A vállalkozás-fejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és indikátorai tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biczó, Orsolya (2010) A kis- és középvállalkozások finanszírozása az MKB Bank Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Eszter (2010) A marketing adta lehetőségek a kis- és középvállalkozások számára 2009-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanádi, Kata (2010) Egy magyarországi KKV teljesítményének javítása korszerű menedzsment eszközökkel és módszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Lilla (2010) Magyar-francia gazdasági kapcsolatok - A gazdasági szereplők problémái és lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czikk, Nóra Katalin (2010) A siker kulcsa? Választási kampány a közösségi oldalakon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darányi, Mónika (2010) Klaszterpolitika és versenypolitika az Európai Unióban: konfliktus vagy szinergia forrása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demóné Vig, Gyöngyi (2010) Forrásteremtés az AUT-PONT Alapítványnál, különös tekintettel a pályázatírásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi, Judit (2010) Turisztikai klaszterek marketingtevékenysége - Fókuszban a Dél-Alföldi Termál Klaszter. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domján, Katalin (2010) Papír vagy pénz? Az elmúlt 100 év legnagyobb hiperinflációi. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fábri, Ágnes (2010) Terítéken a kohézió: Az Európai Unió kohéziós politikájának fejlődése és a jövő kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaál, Péter (2010) A magyarországi ingatlanpiac fejlődése és sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Zsófia (2010) Marketingkommunikáció a dohányóriások világában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geiger, Anna (2010) Szervezeti növekedés a Lombard Lízing Csoport példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gurzó, Veronika (2010) A márkaérték kulcskérdései és a márkák értékelésének problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gébert, Judit (2010) A jóléti közgazdaságtan megújítása - Amartya Sen John Rawls kritikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal, Zalán (2010) "Majdnem Nyugat" a szomszédban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hoczopán, Orsolya (2010) Területi Balanced Scorecard: Egy lehetséges válasz a területi tervezési folyamat hiányosságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Sarolta Noémi (2010) Paternalizmus vagy közös döntés? Az orvos-beteg kommunikáció jellegzetességei egy empirikus vizsgálat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Józsa, Lívia (2010) Az online aukciók világa: összehasonlító elemzés 2006-2010. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kazi, Tímea (2010) A harmonizáció útjai - A Visegrádi Országok lehetséges együttműködése a klaszterpolitika terén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koródi, Leila (2010) Megújuló Szeged avagy milyen lehetőségek rejlenek a környezettudatos helyi gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozmér, Katalin (2010) Lakossági hitelezés a gazdasági válság előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Krisztina (2010) A paksi atomerőmű gazdasági és társadalmi környezete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ködöböcz, Judit (2010) Az adminisztratív terhek hatása a hazai KKV-k versenyképességére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lippai-Makra, Edit (2010) A környezettudatos vállalatirányítás eszközei, kiemelten az EMAS. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Éva Szilvia (2010) Egy lehetséges válasz a világ energiaproblémáira: A biomassza hőenergia célú átalakítása és felhasználása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Markos, Karolina (2010) Reklám határok nélkül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Lili (2010) Szentes Ipari Park hatása a helyi gazdaság egyes jellemzőire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nádas, Orsolya (2010) A mikrovállalkozások finanszírozása a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Puskás, Nóra (2010) A génmódosított növények fogyasztói elfogadottsága, szabályozása és szabadalmaztatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásti, Csongor (2010) A magyar kis- és középvállalkozások helyzete a 2008-ban kirobbant világgazdasági válság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pázmány, Péter (2010) Új Detroit? Gépjárműipari óriásklaszter Közép-Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Raffay, Anikó Edit (2010) Klaszteresedési lehetőség vizsgálata Békéscsaba és környéke nyomdaiparában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schulz, Gábor (2010) Bio(r)evolúció: egy biotechnológiai klaszter lehetőségei Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes, Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes, Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Ágnes (2010) A controlling és a Balanced Scorecard alkalmazásának bemutatása egy létező vállalkozás példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tengeri, Dalma (2010) A civil szervezetek szerepe Lajosmizse város településfejlesztési politikájában, avagy a közösség fejlesztésében rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Todorovity, Dániel (2010) Konstruktív technológiaértékelés és társadalmi részvétel a technológiai döntéshozatalban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anikó (2010) A társadalmi részvétel szerepe a külföldi működő tőke befektetésekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Endre Mihály (2010) Vállalkozások alapítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tökölyi, Petra (2010) A Rhinolight Kft. mint tudás-intenzív vállalkozás bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vas, Adrián Árpád (2010) A mobiltelefónia társadalmi hatásai Japánban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh, Gábor (2010) A cash flow-kimutatás összeállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wentné Rádin, Ruzsica (2010) Nem pénzügyi vállalkozásfejlesztési elemek megléte a "Deszki kórház" működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Witzenleiter, Tünde (2010) A hazai ipari parkok szerepe, különös tekintettel a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Éles, Imre (2010) Logisztika és versenyképesség a Dél-alföldi régió interregionális kapcsolataiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 19. 08:24:52 CEST.