Item where fieldofstudy "vállalkozásfejlesztési " and date of item 2007

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z
Number of items: 80.

B

Balogh, György (2007) A méret szerepe a fenntarthatóságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Bertalan (2007) Vállalati együttműködések a kereskedelemben - Az EDEKA és a CBA példáján bemutatva -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bellér, Katalin (2007) Emberi viszonyok a tudásmegosztásban: kapcsolati modellek értelmezése a tudásalapú gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, Izabella (2007) XXI. század: a női vállalkozók évszázada? Női vállalkozók támogatása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bobrát, Klára (2007) A megújuló energiaforrások - különösen a biomassza - hatása a mezőgazdaságra és az energetikára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bán, István (2007) A Tarna menti települések borászatainak fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chappon, Alexandra (2007) Játékelmélet és közgazdaságtan. A nemek harca játék egyik kísérleti vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csaba, Levente (2007) A friss diplomások elhelyezkedési esélyeinek javítása a Dél-alföldi Régióban - diplomás karriertervezés a Szegedi Tudományegyetemen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csetneky, Judit (2007) Széchenyi kártya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobó, Gábor (2007) Folytatódó konjunktúra a magyar ásványvízpiacon - Egy marketinghullám tovagyűrűződő hatásai -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajka, Judit (2007) A megújuló energiák hasznosításának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Richárd (2007) Egy szegedi szoftveripari klaszter fejlesztésének kérdései; a Biopolisz egyik legfontosabb támogató iparága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Dániel (2007) Az új évezred magyarországi élelmiszer-kiskereskedelmében és fogyasztói magatartásában végbemenő trendek, változások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, József (2007) Az Univerzál kereskedelmi zártkörűen működő részvénytársaság gazdálkodásának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Katalin Beáta (2007) A Co-op Hungary Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Zsolt (2007) Induló kisvállalkozás lehetséges marketingstratégiái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fonyó, Lilla (2007) Egy kelet-magyarországi kisváros fejlesztésének lehetőségei. Cegléd és környéke termálvizes kis- és középvállalkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesiné, Erzsébet Boglárka (2007) A háziorvosi vállalkozások fejlesztésének finanszírozási lehetőségei, támogatási formái. "Élni és élni hagyni". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdán, Anett (2007) A Mórahalomi kistérség mint a vidékfejlesztés színtere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Bernadett (2007) Spanyolország és Svájc területfejlesztési tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Dániel (2007) Hatásos vagy hatékony? A reklámhatékonyság és reklámhatás mérés gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdián, Szilvia (2007) Utazás - egyedül vagy együtt? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gólya, Klaudia (2007) Pályázati lehetőségek kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Szabolcs (2007) A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerepe a Dél-Alföldi KKV-k fejlesztésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák, Zsuzsanna (2007) Az elmaradott térségek versenyképessége és fejlődési esélyei két Csongrád megyei kistérség példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Gyöngyi (2007) Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó előnyeinek, hátrányainak bemutatása a kis- és középvállalkozások és költségvetési szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Donát (2007) Kereskedelmi kihívások - formálódó vásárlási szokások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Zsikóné Kiri, Mária (2007) Az ISO 22000-es minőségirányítási rendszer bevezetése és hatásai a Móraprizma Termeltető, Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezetnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Janitz, Gergely (2007) Tömbrehabilitáció, mint a helyi gazdaságfejlesztés egyik sikeres eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Járóné Heincz, Ildikó (2007) Kis és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapovits, Gábor (2007) Lakásépítési hitelezés az Erste Bank gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Erika (2007) Szeged Biopolisz Egészségipari Kulcsprojekt lehetséges hatásai a Dél-Alföld versenyképességére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Andrea (2007) Az e-Link integrált vállalatirányítási rendszer bemutatása a Kasz-Coop Derecske Zrt. alapvető folyamatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klein, Balázs (2007) Az eladásösztönzés szerepének bemutatása a magyar gépjármű lízingpiacon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi, Eszter (2007) Az elektronikus kereskedelem környezeti elemei konkrét példán bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Tamás (2007) Az EuroSzol Kft. marketingstratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lehoczky, György (2007) Az európai uniós csatlakozás hatása a magyarországi kereskedelmi kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Zsolt (2007) Az UNIVERZÁL Kereskedelmi Részvénytársaság gazdálkodásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Attila (2007) A Pannon autóipari klaszter helyzete és helyi gazdaságba való beágyazottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Macsek, Bernadett (2007) A kis- és középvállalkozások esélyei a közbeszerzési piacon az Európai Unióban és hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mayerhoffer, Miklós (2007) PLR - "A divat hálójában!" A PLR Divathálózat arculatváltozásának háttere, szükségessége, bevezetésének lépései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Marianna (2007) Kis- és középvállalkozások fejlődési lehetőségei banki finanszírozás segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Montvajszki, Ádám (2007) A Körös-szögi Kistérség gazdaságfejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mák, Nóra (2007) Munkaerő-kiválasztás a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, Gabriella (2007) Agrártámogatások Magyarországon (Múlt, jelen, jövő). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máró, Judit (2007) Üzleti inkubáció hazánk elmaradott térségeiben - Valós vállalkozásfejlesztés vagy irodabérlet? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Brigitta (2007) A szakmai gyakorlat és a gyakornoki programok szerepe a XXI. században, avagy a gyakorlat a tudás alapja! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ibolya (2007) Az ír csoda gazdaságpolitikai háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, István (2007) A magyar élelmiszeripar helyzete, és a Pápai Hús Élelmiszeripari Klaszter bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Jakab, Tímea (2007) A mikro, kis és középvállalkozások pályázati esélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási, Zsófia Ágnes (2007) A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITDH) szerepe a sikeresebb vállalkozásfejlesztés gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Ferenc (2007) Összeolvadások, és felvásárlások a gyógyszeriparban 1995-2004. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Krisztina (2007) A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. marketingstratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orosziné Gulyás, Mária Ildikó (2007) A gyakorlati oktatás szerepe a vállalkozóvá válási hajlandóság növelése érdekében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, József (2007) Együttműködések az elektronikus piactereken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Purcsiné Beszeda, Ildikó (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei, különös tekintettel a Széchenyi kártyára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Tímea (2007) Innovatív kis- és középvállalkozások finanszírozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostás, Viktória (2007) A Hódmezővásárhelyi Ipari Park szerepe a helyi gazdaság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schaffer, Andrea (2007) A Kiskőrösi kistérség helyi gazdaságfejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Henrik (2007) "Miért hagytuk, hogy így legyen?" A felszámolási eljárás bemutatása egy konkrét kisvállalat esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szkaliczkiné Horváth, Edit (2007) Az ipari parkok gazdaságfejlesztő hatása, különös tekintettel a Békéscsabai Almáskerti Ipari Parkra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Tímea (2007) Az egyetemi oktatás versenyképessége, és szerepe a vállalatalapítás ösztönzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamás, Éva (2007) Csúcstechnológiai tevékenységek koncentrációja Bangalor-ban - Technológiai park a periférián? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnótzky, Csaba (2007) Verseny a hallgatókért: Felsőoktatási marketing - A weboldalak, mint hatékony marketingkommunikációs eszközök -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tokaji, Annamária (2007) A dél-alföldi áramszolgáltatás értékelő elemzése az európai villamosenergia-piaci folyamatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Emese (2007) Innováció hatása a vállalkozások versenyképességére a Kecskeméti kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Németh, Edina (2007) Egy új integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az AXON Zrt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Andrea (2007) Marketingkommunikáció a tömegközlekedésben: a lehetőségek áttekintése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Szilvia (2007) Bútoripari klaszter kialakításának lehetőségei a dél-alföldi régióban az olasz iparági körzetek mintájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi, János (2007) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gazdaságfejlesztő KHT. fejlesztésére tett javaslatok egy sikeres ausztriai példa alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi, Nóra (2007) A szolnoki kistérség versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujvári-Szántai, Szilárda Boglárka (2007) A Csongrádi Kistérség turisztikai fejlesztési koncepciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Veres, Zsuzsanna (2007) A Coaching, mint a személyiségfejlesztés eszköze és gyakorlati megvalósulása a Volvo Car Germany GmbH-nál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Mariann (2007) A regionális fejlesztési ügynökségek szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Flóra (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén, Attila (2007) Biotechnológiai klaszterek a gazdaságfejlesztésben-biotechnológiai klaszter esélye Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Víg, Rita (2007) Ipari parkok Magyarországon (A Szarvasi Ipari Park). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zubornyák, György (2007) Operációs rendszerek, mint versengő technológiák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 19. 07:25:20 CEST.