Item where fieldofstudy "vállalkozásfejlesztési " and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | K | L | M | N | P | S | T | V | Á | Ö
Number of items: 46.

B

Becsei, Péter (2006) Kooperációs kutatások eltérő gazdasági környezetben: A Kooperációs Kutató Központ koncepció érvényesülése az angolszász és skandináv területeken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borgula, Enikő (2006) A végzős közgazdász hallgatók elhelyezkedési lehetőségei és esélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Mónika (2006) Csomagolóipari hálózat szerveződése: az UgrinPack-Integrátor kezdeményezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkai, Aliz (2006) Útban az információs társadalom felé (Magyarország és Németország e felé tett főbb lépéseinek és eredményeinek bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csifcsák, Ágota (2006) Hogyan találkoznak egymással a pályakezdő diplomások és a kis- és középvállalkozások a munkaerő piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Kornél (2006) A METRO Kereskedelmi Kft. "C+C" marketingstratégiája változásának vizsgálata, a sajátmárka és az ARO bolthálózat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dienes, Adrienn (2006) Az egyetemi technológiai inkubáció sajátosságai eltérő innovációs rendszerekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Edina (2006) Kobe Orvosbiológiai Klaszter. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gelegonya, Péter (2006) Kooperációs kutatások lehetőségei a hazai építőiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda, Petra (2006) A Tisza Volán Zrt. PR tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gódor, Zsolt (2006) Az innovációt szolgáló rendszerek, politikák bemutatása, illetve teljesítményük értékelése az Európai Unió egyes tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harmati, Ákos (2006) A MÁV ZRt. hagyományos juttatási rendszerének átalakítási folyamata egy új rugalmas béren kívüli kompenzációs rendszerré. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Judit Zsuzsanna (2006) A magyar pályázati rendszer nyújtotta lehetőségek kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hompot, Miklós (2006) C2C megoldások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt (2006) A kockázati tőke szerepe az induló vállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Márta Tünde (2006) Vállalkozói tevékenység, mint a környezeti-gazdasági problémákra adott válasz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kakuszi, Klára Judit (2006) Egyetemek szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Marianna (2006) A hungarikum borok külföldi megjelenésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zoltán (2006) A klaszter-szemlélet jelentősége a turizmusfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kováts, Tibor János (2006) Innovatív kistérségek fejlesztési lehetőségei Cambridge és Wales példája alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Éva (2006) A magyar borászati kis- és középvállalkozások versenyképességének gátjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Tamás (2006) A borfesztiválok marketing jelentősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Ladi, Zsuzsanna (2006) A költségvetési szervek gazdálkodásának belső ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Diána (2006) Tudásalapú vállalkozások ösztönzése: Az EXIST hálózatok és hatásuk a spin-off vállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Ilona (2006) A szerkezetátalakítás kistérségeinek fejlesztési lehetőségei külföldi példák alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marinki, Ákos (2006) A piacorientált szemléletmód fontossága a magyar, azon belül is a szegedi vívósportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maszlag, Melinda (2006) A hódmezővásárhelyi kistérség versenyképessége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mohl, Péter (2006) A PPP jelentősége az önkormányzati fejlesztésekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zsófia (2006) A kis- és középvállalkozások és a mikrofinanszírozás jellemzői, valamint a köztük lévő szinergiák a fejlődő országokban, indiai példákon keresztül bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Eszter (2006) A vidékfejlesztés felértékelődése, tapasztalatok a LEADER+ program tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Anita (2006) Szentes és kistérsége fejlődési lehetőségei a Piramis-modell tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pigniczki, Mariann (2006) A finn és a magyar nemzeti innovációs rendszerek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Posta, Mariann (2006) A toborzás és kiválasztás főbb elméleti és gyakorlati kérdései (egy szegedi nagyvállalat toborzási-kiválasztási gyakorlat). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prónay, Szabolcs (2006) "A vállalat állít, a vevő dönt." A fogyasztói lojalitás jelentősége vállalat hosszú távú sikere szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Zsuzsanna (2006) Bankbiztosítás elmélete és gyakorlati megvalósulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szili, Tímea (2006) Korunk betegsége: A munkamánia (A jelenség tudományos bemutatása, továbbá motivációs elméletek tükrében történő vizsgálata). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Róbert Sándor (2006) Fogyasztóvédelem és marketing, különös tekintettel a kommunikáció káros hatásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Zsolt (2006) A rurális típusú kistérségek fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Terhes, Mariann (2006) Vállalkozásfejlesztési politika alakulása az Európai Unióban (1990-2005). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2006) A személyzetfejlesztés elmélete és gyakorlata az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajgely, Margit (2006) A vállalkozásfejlesztési gyakorlat meghatározó elemei az Egyesült Királyságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Lang, Károly (2006) A magyarországi kis- és középvállalkozások nemzetköziesedése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Gabriella (2006) Collaborative filtering. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston, Csilla Zsuzsanna (2006) A környezetbarát termékek értékesítési korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördögh, Andrea (2006) A Homokháti Kistérség szerkezetátalakításának problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ördögh, Renáta (2006) A Homokháti kistérség gazdaságfejlesztése a Homokhát Térségi Agrár-Ipari Park fejlődésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 19. 07:49:29 CEST.