Item where fieldofstudy "vállalkozásfejlesztési " and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | J | K | M | N | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 33.

B

Bezeg, Mónika (2004) Vertikális koordináció és integráció a zöldség-gyümölcs ágazatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bullás, Mónika (2004) Környezetközpontú irányítási rendszerek a kis- és középvállalkozásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bóné, Gábor (2004) Megújuló energiaforrások felhasználási lehetőségei vállalkozásoknál Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csikai, Melinda (2004) Európai uniós forrásból megvalósuló pályázatok kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, Andrea (2004) A Gyula és Környéke kistérség versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dudás, Krisztina (2004) A Turkui és az Oxfordi Tudományos Park működésének és gazdasági fejlődésben betöltött szerepének összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, György (2004) A HRM tevékenységek változása az Internet fejlődésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Katalin (2004) Magyarország gazdasága 1989 - 2003-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Godó, Zsanett (2004) Szükségletteremtő innovációs folyamat egy textilipari termék példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halmai, Csongor (2004) Informatikai klaszter kialakítása Szegeden - realitás vagy utópia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Csila (2004) A Dél-Alföld Régió és Wales vállalkozásfejlesztési szolgáltatásainak bemutatása és elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Péter (2004) Az új Audi A6 magyarországi piaci bevezetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katona, Dániel (2004) A San Diego-i biotechnológiai és gyógyszeripari klaszter - annak kialakulása, jellemzése és versenyelőnyei, különös tekintettel a UCSD és a CONNECT szerepére, illetve fejlesztési tapasztalatainak szegedi alkalmazásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély, Éva (2004) Két vállalkozásfejlesztő ügynökség elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Péter (2004) Az olasz iparági körzetek kialakulásának lehetősége a Homokháti Kistérség zöldség-gyümölcs ágazatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tamás (2004) Az Internet szerepe a településmarketingben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsok, Anita Eszter (2004) Közbeszerzések Magyarországon és az Európai Unióban, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Erika (2004) A Tej Terméktanács szerepe a magyar agrárpiaci szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kólya, Róbert (2004) A televíziós reklámok hatása és a fogyasztói magatartás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mészáros, Attila (2004) Nemzetközi közúti fuvarozás és szállítmányozás általános helyzete szabályzásának változásai az Európai Unióval történő csatlakozás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, László (2004) A reklám etika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papfalvi, Gábor (2004) A Small Business Administration kisvállalkozás fejlesztési tevékenysége az Amerikai Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrinovics, Eszter (2004) Logisztika - Beszerzés - Beszállítók. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prihoda, Eszter (2004) A szegedi kis- és közepes vállalkozások fejlődéstörténete - Kerek-Perec. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Péter (2004) Pályázatok szerepe a vállalkozásfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rózsa, Endre (2004) Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Soczó, Edit (2004) Az önkéntes környezeti megállapodások, mint a környezetpolitika eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari, Judit (2004) Lokális gazdaságfejlesztés a homokháti kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erzsébet (2004) Heves megye versenyképességének javítása - A kis- és középvállalkozások fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata az olasz modell alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vereczkei, Andrea (2004) A Délkelet Angliai és a Közép-Magyarországi régióban működő kis- és középvállalkozásoknak nyújtott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások bemutatása és értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ványai, Beáta (2004) A regionális politika új intézményi keretei Nagy - Britanniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsótér, Attila (2004) Pénzügyi alkalmazások az SAP-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Mónika (2004) A technológiai inkubátorok működési lehetőségei Magyarországon - Ennek egyik mintája az Innotech. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 19. 06:24:09 CEST.