Item where fieldofstudy "vállalkozásfejlesztési " and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | Z
Number of items: 48.

A

Abonyi, Gábor (2003) Üzleti inkubátorok alapítása Magyarországon - javaslatok a nemzetközi gyakorlatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Melinda (2003) A magyar adórendszer kapcsolta a vállakozásokkal az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajmócy, Zoltán (2003) Üzleti inkubáció - Klaszter alapon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányi, Gábor (2003) A kis- és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei - Különös tekintettel a pályázati forrásokra -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Császár, Ildikó (2003) A nemzetközi számviteli rendszerek egységesülési folyamata, különös tekintettel az értékelés problémájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dinnyés, Mónika (2003) Kisvállalkozások a XXI. század induló éveiben. -A fejlődést meghatározó belső folyamatok és külső környezeti tényezők elemző bemutatása-. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eperjesi, Tibor (2003) A hipermarketek helye és szerepe a kiskereskedelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős, Balázs (2003) A kiállítás- és vásárszervezés folyamata és kommunikációs eszközei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Etédi, Gábor (2003) Az olasz vállalkozásfejlesztési tapasztalatok adaptálási lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Feleky, Gábor Attila (2003) A beszerzési társulások szerepe a hazai élelmiszer-kereskedelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Félegyházi-Török, Anett (2003) Elmaradott kistérségek fejlesztése: a Sárréti Ipari Park gazdaságfejlesztő szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Attila (2003) A magyarországi lízingpiac egy kis- és középvállalkozás szemével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Godó, Gábor (2003) A termék életciklus és a vállalati stratégiák kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halász, Mátyás (2003) A magyar gyógyszergyártás átalakulása az elmúlt évtizedben a nemzetközi gazdasági események tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Gábor (2003) A Jász-Nagykun-Szolnok megyei ipari parkok gazdaságfejlesztő tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes, Lajos László (2003) A kis- és középvállalkozások kereskedelmi banki finanszírozása a pontozásos kockázatminősítés alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Eszter (2003) Feketeország, fiktív számlázás, eltitkolt jövedelmek... Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Henrietta (2003) A magyar inkubáció a nemzetközi tapasztalatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaszai, Anita (2003) A vállalkozásfejlesztés egyik lehetséges módja: a Békécsabai Vállalkozó Centrum, mint inkubátorház. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Elek, Mónika (2003) A kis- és középvállalkozások adóterhei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klein, Krisztián (2003) A finn információs klaszter jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2003) Nógrád megye versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krémer, Csaba (2003) Hálózati kompeteciák - A bizalom, mint a hálózati kompetenciák egyik alkotóeleme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukovics, Miklós (2003) Regionális gazdaságfejlesztés: eltérő fejlettségű megyék versenyképességének összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Andrea (2003) A kereskedelmi bankok és a takarékszövetkezetek szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Gábor (2003) Az információs társadalom helyzete, kialakulásának nehézségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Zoltán (2003) Az adai kötőipari klaszter vállalkozói szemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2003) Marketingszemlélet érvényesülése Székesfehérvár Megyei Jogú Város gazdaságának fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ildikó Ágnes (2003) Piackutatás a bútoriparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Renáta (2003) A finn kis- és középvállalkozások nemzetközivé válási folyamatának sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Zsófia Márta (2003) Turisztikai imázskutatás Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pingniczki, Beáta (2003) Vállalkozásfejlesztés Csongrád megyében és Veszprém megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ribizsár, István (2003) A fenntartható fejlődés közgazdaságtani elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Somogyi, Gábor (2003) A kistérségek helyzete Magyarországon - A Bácsalmási Kistérség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nóra Linda (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása. A mikorhitelezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai, Anikó (2003) Liberalizáció az energiapiacon, és az erre való felkészülés a Démász Rt. tervezési rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegfű, Ivett (2003) Érzelmes marketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Krisztina (2003) Vállalkozásfejlesztés az OTP Bank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szurma, Imre (2003) A Balaton Régió versenyképességének elemzése a piramismodell alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Lajos (2003) Az állam szerepe a kis- és középvállalkozások versenyhátrányának mérsékelésében - A Spanyol út. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Katalin (2003) Német multinacionális cég telephelyválásztása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szüle, Zsolt (2003) Egy vállalati kontrolling- és tervezési rendszer kialakítása és fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Panka (2003) Szoftver eszközzel támogatott vállalati folyamatmodellezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Gabriella (2003) Elégedettségkutatás és lojalitásvizsgálat a szolgáltatásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sípos-Szabó, Szilvia (2003) A Széchenyi terv Vállalkozáserősítő programjának hatása a helyi gazdaság fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Teszkó, Szilvia (2003) A kereskedelmi márkák jelentősége napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsarkó, István (2003) Mérleg és eredménykimutatás elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Anikó (2003) A kis és középvállalkozások helyzete az EU csatlakozás előtt Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 19. 10:22:43 CEST.