Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2012

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ó
Number of items: 426.

A

Abonyi Bianka (2012) Lakáscélú állami támogatások - kiemelten a fiatalokra fókuszálva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Aczél Péter (2012) Defláció elméletben és gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Albrecht Balázs (2012) Görögország és az EU, a görög válság kialakulása és kezelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Aleksziev Péter Alexander (2012) A fiatalok pénzügyi kultúrájának fejlesztési lehetőségei Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Bettina (2012) CSR egy felsőoktatási intézmény életében - A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ CSR tevékenységének összefoglalása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Nikolett (2012) Banktitok: fenntartható-e a fejlődés? Szekunder kutatás a fenntartható fejlődés, a marketing és a bankok kapcsolatának kérdésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Szabolcs (2012) Helyi önkormányzatok forráshiányának okai, finanszírozása és jogi szabályozásának változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Arany-Tóth Júlia Sára (2012) Dinamikus kapcsolati képességek feltérképezése a szervezeti tanulás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Arató Melinda (2012) Lájkolnád a bankod? Pénzintézeti marketing a Facebookon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ardeleán Zoltán (2012) Az általános iskolai finanszírozás egyenlőtlenségei és hatásuk a tanulók teljesítményére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babarczi Norbert (2012) Certifikátok, mint befektetési lehetőség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bacsa Tibor (2012) A rejtett gazdaság és visszaszorításának eszközei - A vagyonosodási vizsgálatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Judit (2012) A kötelező könyvvizsgálati értékhatár felemelésének várható hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Ágnes (2012) Kína és a többiek: A feltörekvő BRICS-országok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Éva (2012) Teljesítményértékelés - Continental ContiTech Fluid Automotive Hungaria Kft. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baji Nikolett (2012) A válság és a trendek hatása a kozmetikai termékek csomagolására - több aspektusból megvizsgálva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Petra Zsuzsanna (2012) A bioélelmiszerek fogyasztásához társuló fogyasztói attitűdök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Titanilla (2012) Tárgyi eszközök a szokásos üzletmenetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó Anikó (2012) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alakulása a 2009. évi LXII. törvény elfogadásától napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balaton Lilla (2012) A tinédzserek fogyasztói magatartása a szépségipari termékek körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog Enikő (2012) Eladó gyermekkor? - A gyerekek márkákkal és reklámokkal kapcsolatos attitűdjei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Bence Zsolt (2012) A nemzetközi tapasztalatok elhelyezkedésre gyakorolt hatásainak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Tamás (2012) A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának harmadik missziója. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Ágnes (2012) Az OECD fejlesztési tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai Dávid (2012) Társadalmi felelősségvállalás az internetes szerencsejáték-iparban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi István (2012) Kísérlet a városrégiók empirikus összehasonlítására. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Barna Andrea (2012) A teljes hiteldíj mutató használata a pénzintézetek marketingtevékenységében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Diána Magdolna (2012) Amit egy horgász webáruház foghat az online marketing segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barnáné Váradi Erika (2012) Devizaalapú hitelezés megjelenésének okai és következményei. A Raiffeisen Bank lakossági devizaalapú hitelezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartók László (2012) A lengyel monetáris politika a gazdasági világválság előtt és után - A tőkeáramlások, a pénzügypolitika és a bankrendszer vizsgálata (2000-2010). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke Eszter (2012) A József Attila Tanulmányi és Információs Központ vizsgálata a környezeti számvitel szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bene Bence (2012) A mozireklámok vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bense Anikó (2012) Egy francia segélyszervezet megjelenésének feltételei hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bera András (2012) A városfejlesztés során kialakuló szervezetközi együttműködések bemutatása a kecskeméti városfejlesztés kapcsolati hálóján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta László (2012) A tervezés hatékonyságának növelése a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Besenyei Csilla (2012) Az orvosi kommunikáció sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Blaskovics Barbara (2012) A funkcionális típusú tervezés elmélete és gyakorlata, ennek bemutatása egy konkrét intézménynél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár Anna (2012) A devizaalapú jelzáloghitelekkel eladósodott lakosság problémái - Különös tekintettel a bajba jutott adósok megsegítésére tett intézkedésekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár Kármen (2012) Az Y generáció vásárlási magatartása és fogyasztói szokásainak vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély Balázs (2012) Eurózóna válsága, új gazdasági szemlélet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély Bogáta (2012) Az Európai Unió éghajlat-változási politikája és annak eredményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Borbély-Szabó Franciska (2012) Kockázat, biztosítható kockázatok, katasztrófa kockázatok biztosíthatósága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borda Judit (2012) Az általános forgalmi adó kiutalás előtti ellenőrzése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Régiójában 2007-2011. években. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Ákos (2012) Kis- és középvállalkozások külső finanszírozási lehetőségei a 2008-as válság kirobbanását követően. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Botka Ildikó (2012) A fitnesz- és kondicionáló termek szolgáltatáselemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Botta Angéla (2012) A jólét és innovációs képesség összefüggései az Európai Unió országaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Braxmair András (2012) Az Európai Unió Duna Stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Buczkó István (2012) Az áram, mint különleges áru - Veszélyek azonosítása és kockázatkezelés a liberalizált villamosenergia-piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Melinda (2012) Bugac és Bugacpusztaháza községek társult önkormányzatának helyi gazdaságfejlesztési stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Tünde (2012) Wikinómia, közösségi ökonómia napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánsági Judit (2012) Az etikus bank működése és társadalmi felelősségvállalása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Bíró Edda (2012) Nyugdíjrendszerek, az öregségi nyugdíj Magyarországon és az OECD tagállamokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi Ágnes (2012) A sokarcú arany - A fogyasztói magatartás változása a befektetési döntéseknél, különös tekintettel az aranyvásárlásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde Attila (2012) Kamionos- és terítő járatos szállítmányozás a Sole-Mizo Zrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bövíz Károly (2012) Az "igen" a cél, de "nemeken" át vezet az út, avagy értékesítés felsőfokon! BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bőti József (2012) A Hallgatói Önkormányzatban vállalt tisztség okozta életmódváltozással együtt jár-e a tudatosuló karriermarketing? A betöltött pozíció lehet-e az én-márka alkotóeleme? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csankovszki Kata (2012) A görög válság okai és Görögország jövőbeli kilátásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csató Zsolt Sándor (2012) Az élményközpontú sportreklámok napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csoma Enikő Melinda (2012) A Dacia Logan bevezetése a román és nemzetközi piacokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csomor Erika (2012) Szervezeti kommunikáció és konfliktusok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csongor Dávid (2012) Sportfinanszírozás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Csorba Petra (2012) Munkahelyi kiválasztás, pályáztatás a közszférában, különös tekintettel a közszolgálat területén és az igazságszolgáltatásban működő kiválasztási eljárásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csovcsics Andrea (2012) Válság előtt - válság után. A magyar fogyasztók megváltozott fogyasztói magatartásainak bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csurgó Tünde Katinka (2012) A szervezeti kultúra és a vezetés a Napsugár Otthon vonatkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csurka Nándor (2012) Partnerváltás módszertana a Legrand Zrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Katinka Tünde (2012) Szeged közlekedési infrastruktúra-fejlesztése 2007 és 2013 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóti Karolina (2012) A kultúra szerepe a nők nemzetközi kiküldetésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csörnök Mónika (2012) A biztosítás története a XX. századig, kiemelve az Első Magyar Biztosító Társaságot. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz Géza László (2012) A nemzetközi számviteli standardok céges adaptációja a GDF Suez vállalati gyakorlata alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czinege Ákos (2012) A márka és a márkamenedzsment szerepe - A vállalati márka építése a Jysk esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancs Márta (2012) A napenergia felhasználásának perspektívái Afrikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Diós Katalin (2012) A minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos kérdések a Körös Print-Pack Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Doba Tamás Ferenc (2012) Gazdaságstatisztikai és prognosztikai eljárások alkalmazása a kiskereskedelmi statisztikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobi János (2012) Telephelyfejlesztés a Dél-Alföldön - kistérségeink versenyképességének és pályázati sikerességének összefüggései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Dobó Annamária (2012) Az ipari park, mint a gazdaságfejlesztés eszközének bemutatása a Makói Ipari Park példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobóvári Gergő István (2012) Települési önkormányzatok finanszírozása a pénzügyi egyensúly tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Dojcsák Dóra (2012) A sikeres értékesítés művészete - Az értékesítés pszichológiai vetülete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos Edina (2012) A nemzetközi fejlesztési segélyezés hatékonyságát befolyásoló tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Dorogi Márta (2012) A gazdasági válság hatása a magyar önkormányzatokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Drávavölgyi Levente (2012) Piaci mozgásterek, hatékony és eredményes stratégia építés alternatívái a fémhulladék szektorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dujmó Krisztián (2012) Státusztermékek fogyasztása a hazai fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány Eszter (2012) A kutató-fejlesztő vállalkozások lehetőségei és nehézségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Melinda (2012) Kínai szerepvállalás a magyar gazdaságban, fejlesztési lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dúzs Dóra (2012) A Public Private Partnership alkalmazása - különös tekintettel a magyar felsőoktatás kollégium beruházási programjaira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Dr. Egervári Adrienn (2012) Egészségmenedzsment a gyógyszertárban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Elekes Flóra (2012) Mekkora és milyen szerepet tölt be a szegedi egyetemisták életében a bulizás? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Elekes Zoltán (2012) A ragadozó árazás és versenyjogi esetpéldái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei Ádám (2012) Gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása és azok könyvvizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabo Zita (2012) A takarékszövetkezeti szektor alkalmazkodása a bázeli egyezmény fejlődéséhez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó Emese (2012) A magyarországi kis- és középvállalkozások nemzetköziesedése és emberi erőforrás menedzsmentje. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Anikó (2012) A Magyar és Cseh Nemzeti Bank monetáris politikájának összehasonlítása - központi bankok szerepe a válságkezelésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Nikolett (2012) A köz- és magánszféra együttműködésének magyarországi tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Anna (2012) Munkáltatói márkaépítés - Az emberi erőforrás menedzsment új feladata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Hajnalka (2012) A Budapest Bank Nyrt. fiókhálózatának szervezetelméleti vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Boglárka (2012) Az Európai Unió versenyszabályozásának tartalmi fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Dávid (2012) Egy pályázat hatása egy vállalatra, valamint annak mikro- és makrokörnyezetére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Botond (2012) Energiafűz Székelyföldön. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ficzere Éva (2012) A nagyvárosi slum jelenség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Bea (2012) A Continental teljesítményértékelési gyakorlatának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Márk Miklós (2012) Certifikátok a magyar tőkepiacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Renáta (2012) Motiváció és vezetés munkahelyen a szakirodalom tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fokti Krisztina (2012) Az önkéntesség szerepe a munkaerő-piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forczek Eszter (2012) Sportmarketing alkalmazása Magyarországon és Németországban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Frőhling Edit (2012) A Bike Zóna Bt. üzleti terve és stratégiai fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fuchs Ágnes (2012) Devizahitelezés a magyar pénzügyi kultúra tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián László (2012) A sikerorientált marketing új dimenziói az Euro Consult akkreditált felnőttképző vállalkozás tevékenységében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Zsuzsanna (2012) A kis- és középvállalkozások jellemzői és finanszírozása napjainkban Magyarországon, az AGROMEZŐ-99 Kft. példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fényi Marianna Melinda (2012) A gazdasági felsőoktatás piacának elemzése, kiemelt tekintettel a Szolnoki Főiskola helyzetére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fórizs Tímea (2012) A katasztrófakockázatok biztosítása és alternatív kezelési módjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Füleki Anita Tünde (2012) Szegregáció ellenes törekvések Kecskeméten a Vörösmarty Általános Iskola példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Füzesy Frigyes (2012) A coaching szerepe a kis- és középvállalkozások fejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdácsné Kvasz Gizella (2012) A Békés Megyei Vízművek Zrt. kintlévőségeinek kezelése, a behajtási eljárások hatékonyságának értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gallai Szandra Nóra (2012) Értékesítés-ösztönzés a drogériákban, drogériák bemutatás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsó Edit (2012) Pénzügyi befektetések pszichológiai vonatkozásai a MiFID direktíva tekintetében egy magyarországi kereskedelmi bank példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gera Gábor (2012) A médiapiac és szabályozása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gilinger Nándor (2012) Az innovációs képesség és a környezeti fenntarthatóság összefüggéseinek a vizsgálata az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Goór Anna (2012) Az aktív fekvőbeteg-ellátás finanszírozása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grajczár Krisztina (2012) Az egészséges életmód és a hozzá kapcsolódó kampányok értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gschwindt Szilvia (2012) Az integráció hatása a Kelet-afrikai Közösség államaira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubik Krisztián (2012) Befektetési stratégiák összehasonlítása az Ausztrál Értéktőzsdén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gurmai Péter (2012) Mézédes élet!? Mely tényezők állnak a magyarországi alacsony mézfogyasztás hátterében? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes Szilvia Adrienn (2012) A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. termékstratégiája a FE-MINI termékcsalád példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyukics Anett (2012) Számviteli szabályok alkalmazása a gazdasági társaságok átalakulásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyura Szabina (2012) Az önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztárak. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris Zsófia (2012) „Energiabefektetések” a közös cél érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor Katalin (2012) Ügyfélközpontú marketing a mitvalasszak.com építőipari portál gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Anikó (2012) Szervezetek fejlődése és növekedése - Hatékony munkaszervezés bemutatása egy multinacionális vállalat személyzeti ügyfélszolgálatán keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gálik Tamás (2012) A cintányérpiac értékesítési gyakorlatának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáti Anita (2012) Az e-kereskedelem megjelenése a közigazgatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe Tamás (2012) Motiváció szerepe a hálózati marketingben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

H. Nagy Máté (2012) Hogyan csábíthatóak vissza a szurkolók a magyar futballstadionokba? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajgató Mónika (2012) A jelzáloghitelezés Magyarországon a válság tükrében és folyamata az OTP Bank gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajvert Eszter (2012) Az NLP módszer alkalmazása a tréner és consulting piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halasi Andrea (2012) Projektszerű kooperációk jellegzetességei, különös tekintettel a határ menti együttműködésekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Henriett (2012) Társadalombiztosítási Alapok és ellátásaik, valamint az Európai Unió szociálpolitikája - Felmérés a magyar ellátások körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Harsányi Katinka Anna (2012) A jelzálog alapú finanszírozás helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Havas Balázs (2012) Az adócsalás közgazdaságtana. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Heitler Krisztina (2012) A magyar szocializmus gazdaság- és pénzügypolitikája avagy út az IMF felé. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herendi Orsolya (2012) Humán erőforrás menedzsment a muzeális intézményekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herkó Ákos (2012) Hitelminősítő intézetek kritikai tükörben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herl Bernadett (2012) A lakástakarékpénztárak térhódítása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák Henriett (2012) A Vitaly Borászat Kft. menedzsmentje, fejlődése és versenyképessége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Alexandra (2012) A visegrádi országok működőtőke-vonzási képessége a versenyképesség tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Gábor (2012) Divizionális szervezetalakítás a létesítményüzemeltetési szolgáltatás piacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Helga (2012) A magyar felsőoktatás nemzetköziesedése a magyar-német kapcsolatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Petra (2012) Képek a fejekben, fejek a képeken avagy arculat, imázs, vizualitás, fotózás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Szabolcs (2012) A pénz motivációs szerepe. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Horváth-Tóth Imola (2012) Emberi erőforrás menedzsment a bíróságon – bírák és igazságügyi alkalmazottak. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár Attila (2012) Az igazság odaát van, rajongói elvárások és szokások a Facebookon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hízó Adrienn (2012) Alternatív média a közterületen: Az ambient marketing bemutatása a magyar médiapiac gyakorlatának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jagicza Krisztina (2012) A feladat- és forrásdecentralizáció problémái és a reformokhoz vezető út a magyar önkormányzati rendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jani Renáta (2012) Afrika élelmezési problémáinak megoldási lehetőségei a városi mezőgazdaság szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jobbágy Petra (2012) Gazdaságfejlesztési perspektívák egy hátrányos helyzetű kistérségben - Kisteleki kistérség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Anita (2012) Figyelő szemek követnek - követő szemek figyelnek. Vállalati Facebook oldalak megítélése a fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jászai Marianna (2012) A Leonardo Hotel Budapest integrált marketingkommunikációjának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa Bence (2012) A vállalatok jellemző életciklusainak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kazár Klára (2012) Fogyasztói tudatosság közszolgáltatási környezetben - a szegedi vízfogyasztási szokások kvantitatív vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keczán Gábor (2012) A személyészlelés és az attitűdök hatása a személyes értékesítés sikerességére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes Anasztázia (2012) Oroszország nemzetközi gazdasági kapcsolatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertmegi Norbert (2012) A Collaborative filtering mint posztmodern gyermek - Egy ajánlórendszer szerepe a jövő marketingjében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kinyó Lilla (2012) Az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény mérlege - mexikói szemszögből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Dávid Attila (2012) A Széchenyi Kártya. Mindkét félnek előnyös? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Katalin (2012) A kőolaj és helyettesítői a Közel-Kelet kisállamaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Szilvia (2012) Agrár mikrovállalkozások együttműködése Csengelén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kispéter Orsolya (2012) Arculatátviteli szerződések a sportszergyártó- és forgalmazó multinacionális cégeknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kissné Kecsmárik Anita (2012) Foglalkoztatási rehabilitáció főbb kérdései különös tekintettel az állami támogatásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kocsis Beáta (2012) A kis- és középvállalkozások körébe tartozó családi vállalkozások sajátosságai, előnyei, hátrányai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohány Erika (2012) Az Európai Uniós csatlakozás hatása az Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. gazdálkodására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Koltai-Tóth Ádám (2012) Szervezetek fejlődése és növekedése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti Zsuzsanna (2012) Tanítási módszerek az SZTE-GTK hallgatói vélemények tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Konczos Júlia (2012) Tréningek a kompetencia alapú oktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koppány Ottó (2012) Mikrohitelezés, azon belül a Kombinált Mikrohitel Program a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Közalapítvány esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormosné Bugyi Zsuzsanna (2012) A kutatás-fejlesztés szerepe az Európai Unió versenyképességében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom Krisztina (2012) Mobil Mánia - A fiatalok mobiltelefon vásárlási szokásait befolyásoló tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom Rita Helga (2012) Az USA nyomában: Kína globális hatalmi törekvései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Korponai Mónika (2012) A fogyasztók miként viszonyulnak a hamis márkákhoz? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Koréh Zoltán Tamás (2012) A teljesítmény értékelése és ösztönzése a közszféra hatékonysága tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztyo Károlyné (2012) A motiváció szerepe a szervezet életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotormán Zsoltné (2012) Közbeszerzési eljárások az államháztartásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Attila (2012) A magyar államadósság aktuális kérdései, különös tekintettel az állampapírpiac hozamgörbéjére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Otília Magdolna (2012) A budapesti Y generáció és a Bor – a fővárosi fiatalok borfogyasztásának és borválasztásának feltérképezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás (2012) A kínai fejlődési modell: Példakép vagy elriasztó példa? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Marosi Erika Ottília (2012) A közművelődés finanszírozása, a Kecskeméti Ifjúsági Otthon gazdálkodásának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma Szilárd (2012) Ösztönzési rendszerek, motiváció, ösztönzés, teljesítményértékelés egy vizsgált vállalatnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák Boglárka (2012) Pályázati eljárások a kis- és középvállalkozások körében, különös tekintettel a mezőgazdasági szektorra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajkó Attila (2012) Mi történt az ingatlanpiacon a 2007-es válságot követően? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun-Gazda Balázs (2012) A Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ költségvetési gazdálkodásának kritikai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz Roland (2012) Helyi adóztatás a gyakorlatban - Az önkormányzati adóigazgatás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kákonyiné Szabó Gabriella (2012) A méhészet helyzete Magyarországon a statisztikai adatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán Ágnes (2012) Az ipari ökológia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyiné Borka Ágnes (2012) Új termék bevezetése lean szemléletben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kávássy Tamás (2012) Flexicurity Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár Fanni (2012) A bankbiztosítás kialakulása és fejlődése hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi Katalin (2012) Telefonos értékesítés egy hazai pénzügyi szolgáltató gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa András (2012) Kockázatkezelés lehetősége egy családi külkereskedelmi vállalatnál, szintetikusan előállított devizaopciókkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa György (2012) Egy autóipari termék lehetséges marketingstratégiája (3M DMS gyorskeverő rendszer bevezetési terve). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Edit (2012) Spanyolország a globális gazdasági válságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Kata (2012) A gyerekeket megcélzó televíziós reklámok etikai kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körtvélyesi Péter (2012) Projekt menedzsment feladatok támogatása felhő alapú eszközökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Dr. Labancz Orsolya Ildikó (2012) A helyi önkormányzatok törvényességi felügyeletének eszközrendszere és a költségvetési, zárszámadási rendeletek törvényességi szempontból történő ellenőrzésének lehetőségei és korlátai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lachmann-né Roza Mária (2012) A kommunikációs és kapcsolati tényezők fontossága az egészségügyi szolgáltatások minőségében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ladányi Ádám (2012) A gazdasági racionalitás szemlélete és a heurisztikák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajos Roland (2012) A társaságiforma-váltás problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakó Dániel (2012) A magyar fiatalok bankválasztási szokásainak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos Kitti (2012) Üzleti inkubáció a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laukó Józsefné (2012) A bodajki általános iskola és óvoda pályázatának meghiúsulása - "Füstbement terv". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Judit (2012) Vásárlói ártudatosság, avagy az árinformációk útvesztője. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Regina (2012) Alternatív helyi gazdaságfejlesztés a nemnövekedés példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Regina (2012) Mi lesz veled iskolánk? Zsombó község iskolafenntartási politikájának közpolitikai szempontú elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lele Diána Cintia (2012) A kapcsolatkezelés megváltoztatásának képessége a Pick Szeged Zrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lele Máté (2012) A Pick Szeged Zrt. stratégiai tervének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lencse Ferenc (2012) Önkormányzati kötvénykibocsátások: külföldön és Magyarországon a múlt és a jelen tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Dalma (2012) Az online marketing és a collaborative filtering a Printker papír-írószer internetes áruházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Lengyel Ildikó (2012) Egy szegedi deszegregációs intézkedés bemutatása és közpolitikai értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Lilla (2012) A szervezeti kultúra hatása a magánéletben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Nóra (2012) A magyar lakosság bizalmatlansága a bankokkal szemben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Leskó Máté (2012) Az ügyfélkapcsolatok menedzsmentjének vizsgálata a budapesti és Budapest környéki autó márkaszervizeknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Litauszky Péter (2012) Válság után köpönyeg - Fogyasztói szokások a Nivea termékek piacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Losonc Judit (2012) A business schoolok nemzetközi összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Krisztián (2012) Millenniumi Fejlesztési Célok bemutatása és értékelése a fejlődő országokban, kiemelve Latin-Amerika helyzetét. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai László Bálint (2012) Jelöltkutatás és becsatlakoztatás a Network Marketingben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lövei Eszter (2012) A friss zöldség-gyümölcs ellátásilánc jellegzetességei - Láncba szerveződött kisboltok kapcsolatai a zöldség-gyümölcstermelő beszállítóikkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Majoros Tibor (2012) A menedzsment munkája és döntései recesszió idején, ill. a költséghatékonyság javításának lehetősége közepes- és nagyvállalatoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Markó Brigitta Zsanett (2012) Reklámhatékonyság az Axe Dark Temptation kampányának bemutatásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Marton Kata (2012) Gorilla-marketing, avagy milyen marketingkommunikációs eszközökkel növelhető hazánkban egy állatkert látogatottsága? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Martus Bettina (2012) Ha közbeszerzés, legyen zöld? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Martus Bettina (2012) A gyermekmunka: szükséges rossz? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti Györk (2012) Kereskedés a devizapiacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maulis Adrienn (2012) Az adózás rendjéről szóló törvény 2012. évi változásainak hatása a NAV ellenőrzési gyakorlatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mellár Tamás (2012) Az FDI alakulása és szerepe Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt Dóra (2012) A vásárlási függőség vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miglinci Lídia (2012) Kína, mint az innováció orientált országok XXI. századi élenjárója. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós Beatrix (2012) A valós értékelés bemutatása az OTP Bank Nyrt. pénzügyi kimutatásai alapján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskei Péter (2012) Az online póker szabályozása az EU-ban kiemelve Magyarországot. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorós Kata (2012) CSR a kozmetikai iparban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mohut Nikolett (2012) A Szegedi Tudományegyetem harmadik missziója - Úton a harmadik generációs egyetem felé. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mojzer Ármin Péter (2012) A Magyar Fejlesztési Bank fejlődésének szakaszai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Moldvai Sándor (2012) A tulajdonszerkezet átalakítása Magyarországon (1987-2012). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Barbara (2012) Direkt vagy indirekt módon könyvelünk kreatívan? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Csilla (2012) Városmarketing és hatásának elemzése, Kecskemét városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Etelka (2012) A nonprofit kórházak gazdálkodásának sajátosságai a Semmelweis Halasi Kórház Nonprofit Kft. példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gabriella (2012) Felsőoktatási stratégiaalkotás a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gabriella (2012) Oroszország - Múlt, jelen, jövő. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Motika Ágnes (2012) A Fenntartható Infrastrukturális Háló alkalmazásának lehetősége Aalborg város példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mustafa Györgyi Gina (2012) Nemzetek közötti gazdasági kapcsolatok: Izrael gazdasága és gazdasági kapcsolata az Amerikai Egyesült Államokkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki Róbert (2012) Grafikus ábrázolás napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Tamás (2012) Az Ultimate Fighting Championship marketingkommunikációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Ágnes (2012) A számvitel és az adózás kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónusné Ábrahám Ágnes (2012) A csapatépítő tréning folyamata és hatásmechanizmusa. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Antal Dániel (2012) Az egyszerűsített felszámolások hazai gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Enikő (2012) Az Aretol Kft. marketingstratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Fruzsina (2012) Országmárkázás - „A csábítás művészete”. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy László (2012) A fesztiválok, különösen a specifikusan bor-tematikára épülő fesztiválok milyen szerepet töltenek be a bormarketing eszköztárában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Magdolna (2012) Az Amerikai Egyesült Államok és Kína gazdasága a világgazdasági válság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Magdolna Viktória (2012) A vállalatcsoporton belüli eszközmozgások adózási és számviteli kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Valéria (2012) Fizetésimérleg-egyensúlyhiány történeti tükörben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Zoltán Gergely (2012) Az SZTE online marketingkommunikációs eszközeinek vizsgálata - Az SZTE honlap és a közösségi oldalakon való megjelenés értékelése az elsőéves hallgatók véleményének és információ-szerzési szokásainak tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nagy Zsuzsanna (2012) Az énmárka, személyes marketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nagy-Lehoczki Marianna Alexa (2012) A gyógyszerész-beteg kommunikáció sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Csóti-Gyapjas Mária (2012) A jelzáloghitelezési tevékenység megjelenése, szabályozása Magyarországon, a jelenlegi helyzet értékelése, kiútkeresés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nahóczky Endre (2012) Az ügyvédi tevékenység lehetséges kommunikációs stratégiái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nenádov Miklós Milán (2012) A motiváció szerepe a vezetésben, vezetői interjúk tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári Judit (2012) A nők gazdasági helyzete Európában és Magyarországon, különös tekintettel a nők és a felsővezetés kapcsolatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyéki Barbara (2012) A vezetés minősége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádházi Tímea (2012) A bioszféra emberi társadalmak számára nyújtott szolgáltatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nárai Tibor (2012) Atipikus foglalkozási formák jelentősége a munkavállalásban - Fókuszban a részmunkaidő. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Nikolett (2012) Lakás-takarékpénztárak kialakulása és piaci elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh Csanád (2012) A privatizáció és a jelenlegi gazdasági versenyképesség közötti kapcsolat Lengyelország és Magyarország összehasonlításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ostoróczky Boglárka (2012) Az AXE-hatás - avagy mitől esnek bűnbe az angyalok? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ozsvár Sári (2012) Kockázat, biztosítható kockázatok, a katasztrófa kockázatok biztosíthatósága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pabar Ignác Roland (2012) Teljesítményértékelés a Mezőtúri Közoktatási és Közgyűjteményi Intézmény általános iskoláiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Palcsó Péter (2012) A Kecskeméti kistérség versenyképességi felmérése és gazdaságfejlesztési stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Palya Dániel (2012) A pénzügyi kultúra és az életbiztosítások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Palásti Luca (2012) Az önmarketing és a személyes márka szerepe a munkaerőpiacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pamuk Dávid (2012) Toborzás és kiválasztás főbb kérdései a ContiTech Rubber Industrial és Trenkwalder Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi Róbert (2012) Az IMF és Kelet-Közép-Európa a válságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Gábor (2012) Márkaszemélyiségek - Kísérlet egy amerikai kutatás adaptációjára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Márta (2012) A Szegedi Ifjúsági Napok látogatói fogyasztói szokásainak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Szabolcs (2012) Miért küldöd tovább? Szájpropaganda a 21. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Andrea (2012) Online és offline direkt marketing a hazai vállalkozások gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patik Krisztina (2012) Neuromarketing, mint egy lehetséges eszköz a vásárlói döntések jobb megértéséhez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pavlovity Balázs (2012) Kapcsolati marketing a B2B piacokon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Persaits Gergő (2012) Közlegelők tragédiája a Kárpát-medencében, a folyószabályozások során (1711-1825). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pető Dorottya (2012) Szabadalmi döntéseket befolyásoló tényezők a gyógyszeriparban: a Viagra esetpéldája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pető Réka (2012) Egészségturizmus. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki Katalin (2012) A humán erőforrás támogatása a vállalat fejlődésének jegyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Piti Enikő (2012) Fenntarthatóság a küszöbön és bentebb - Fenntarthatósági kezdeményezések értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pocklán Edit (2012) A csapatépítés szerepe, lehetőségei és korlátai a szervezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Posta Ádám István (2012) A területi szintek szerepe a fenntarthatóságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsár Adrienn (2012) A beszerzés helye és szerepe a Kunplast-Karsai Zrt. autóipari alkatrész beszállítónál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztay-Erdős Boglárka (2012) A magyar bankrendszer konszolidációjának összehasonlítása, a 90-es évek bankválsága és a 2008-as gazdasági világválság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pájer Tamás (2012) Egy mozgó étterem marketingtervének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás Melinda (2012) A Széchenyi Kártya Program. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Ákos (2012) Az áfa csalások és a fiktív számlák kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter Ákos (2012) Öregségi nyugdíjrendszerünk. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Dr. Regős Edina (2012) Kultúraközi különbségek a szervezetek működésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rehorsz Viktor (2012) Gondolatok a vezetői stílusokról és a hatékonyságról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rekötye Tamás (2012) A magyar fiatalok véleménye a jövő értékesítési technológiáiról. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó Kitti (2012) Az SZTE-GTK tréningek a piaci elvárások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rill Sára Anikó (2012) Panaszkezelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rith Barbara (2012) Vállalati ügyfelekkel szembeni követeléskezelés a magyar kereskedelmi bankoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rossu Teó (2012) Az atipikus foglalkoztatás, mint a munkahelyteremtés eszköze. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rosta Balázs (2012) Reklámok a szegedi tömegközlekedésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Roszkos Alexandra (2012) Az önkormányzatok financiális helyzetének változásai és a csődeljárások alakulása 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Tímea (2012) A kötelező könyvvizsgálati értékhatár emelés hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádóczi Zsolt (2012) A legnagyobb magyar elektronikai vállalatok komplex elemzése a válság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ráfael Zsanett (2012) A honvédelem finanszírozása, a védelmi szolgáltatások pénzügyi helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rátkai Eszter (2012) CRM rendszer megtérülésének vizsgálata a Zsemi-Lift Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Régert Attila (2012) Feltételes kötelezettségvállalás az önkormányzatoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rékasi Gabriella (2012) Főbb munkaerő-piaci tendenciák a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rékasi Zsuzsanna Gizella (2012) A szegénység többdimenziós értelmezése és a helyi gazdaságfejlesztés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsavölgyi Árpád Béla (2012) Légiközlekedés a Közel-Keleten. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Samu Erika (2012) A gazdasági integráció fejlődési szakaszai az Európai Unióban, különös tekintettel a Gazdasági és Monetáris Unióra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén Dániel (2012) Szolgáltató adóhatóság - A NAV elektronikus szolgáltatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seke Ágnes (2012) Változáshoz válság kell? - A 2001-es argentin válság háttere és utóélete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Krisztina (2012) Új márka az Exicom kínálatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Serly Julianna (2012) A magyar nyugdíjrendszer története és problémái, különös tekintettel a 2010-2012. évi változásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Diána (2012) Kommunikáció és konfliktusok - Szegedi Városi Ügyészség dolgozóinak konfliktus kezelési módszerei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Dávid (2012) A lakossági jelzáloghitelezés alakulása Magyarországon, különös tekintettel az évezredforduló után időszakra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Spiegel Kornélia (2012) Mit is gondolunk a tőzsdéről? Veszedelmes szerencsejáték vagy a nagy lehetőség? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stevanovicné Ochodniczki Réka (2012) Női vállalkozásfejlesztési kezdeményezések. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Suplát Dóra (2012) A vállalatok társadalmi felelősségvállalása a gyógyszeriparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Surányi Eszter (2012) A Fila mint „népviselet” - Szimbolikus fogyasztás a fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Surányi Máté (2012) A bioüzemanyagok előállításának és felhasználásának gazdasági, környezeti hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Svendner Lea (2012) A vállalati képzések kompetencia alapú szemlélete a gazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados Péter (2012) Argentína: út az államcsődig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Edina Gabriella (2012) Szimbolikus javak fogyasztásának vizsgálata az üzleti életben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Rudolf (2012) Oroszország szerepe a BRIC csoportban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tekla (2012) A vezető szerepe a szervezeti változás kommunikációjának előkészítésében és bevezetésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zoltán (2012) A vadgazdálkodás helyi gazdaságfejlesztő szerepének értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zsuzsanna (2012) Mikrohitelezés egy hazai mikrovállalkozás szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalinka Judit (2012) A SWISSMAG Kft. humán erőforrás stratégiájának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szauter Erika (2012) A Kalocsai kistérség lehetséges fejlesztési irányai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szebényi Szabina Mónika (2012) Deviza alapú hitelezés kialakulásának okai és a következmények a gépjármű finanszírozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Katinka Dóra (2012) Lehetőségek és lehetetlenségek egy kisvállalat életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szelényi Zoltán (2012) A magyar egészségügyi ellátórendszer válsága, lehetséges válságkezelési stratégiák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi Anett (2012) Gépjárművekkel kapcsolatos adózási tudnivalók. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziegl Márta (2012) Gazdasági fejlődés együttműködéssel? Bóly Város Önkormányzatának szerepe a helyi gazdaság fejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti Dóra (2012) Az Amerikai Egyesült Államok vezető (?) szerepe napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora Szimonetta Klára (2012) A bizalom és együttműködés szerepe a vállalati gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai Csaba (2012) A dél-alföldi kis- és középvállalkozások gazdasági környezete és pályázati finanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráki Szabolcs (2012) A GDP lehetséges alternatívája a jólét mérésében: ISEW. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szkalák Andrea (2012) Az üzleti etika gyakorlati megvalósulása a Tisza Volán Zrt. esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szofrán Tamás (2012) Az evolúciós gazdaságföldrajz kialakulása, koncepcióinak ismertetése, a gazdasági rugalmasság a Győri és az Ózdi kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztanojev Milán (2012) Csapatépítés egy telemarketinges csoportban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztántity Szuzanna (2012) Klímaváltozás elleni harc afrikai szemmel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz Réka (2012) Társasági adózás, adótervezés egy kisvállalkozás gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely András (2012) Az orvos-beteg kapcsolat hálapénzre vonatkozó részének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Dóra (2012) Élelmiszer hirdetések elemzése a Metropol napilapban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál Petra (2012) A személyes kapcsolatok újraértelmezése a személyes értékesítésben és gyakorlati bemutatása a Hilti Hungária Kft. példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Edina (2012) Az Y generáció online fogyasztása a mobilszolgáltatók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Júlia (2012) A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program (HURO-CBC) elemző bemutatása és félidei értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Marianna (2012) A kelet-közép-európai országok államkötvénypiacai nemzetközi kontextusban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Máté (2012) A deviza alapú hitelezés a magyar magánszektorban az 1990-es évek közepétől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi Péter (2012) „Hola Peking”: Kína növekvő érdeklődése Latin-Amerika iránt, és a fokozódó kapcsolatok latin-amerikai térségre gyakorolt hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Sóki Annamária (2012) A depresszió, mint a XXI. század egyik legnagyobb gazdasági kihívása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós Erika (2012) Önköltségszámítás vállalati gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sörös Diána (2012) Európai Területi Együttműködési Csoportosulások Magyarországon - Az EGTC-k alapításának eddigi tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Süle Eszter (2012) A Velencei-tó térség versenyképessége javításának elméleti lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Dr. Takács Andrea Tímea (2012) Az orvos-beteg kommunikáció sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Márta (2012) Az önkormányzati feladatok finanszírozása, gazdálkodás a törvényi változások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács-Vörös Marianna (2012) A közoktatási intézmények Európai Uniós pályázatainak alakulása Szeged városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjáni Gyula (2012) Szervezetek általános irányítása - 360 fokos értékelés egy informatikai középvállalatnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tekulics Anna (2012) Meglepetésmarketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Telegdy Gergely Béla (2012) Marketing a felsőoktatásban, avagy a Szegedi Tudományegyetem hallgatói marketingpolitikájának eszközei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes Renáta Anita (2012) Munkaerő-kölcsönzés Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Toldi Orsolya (2012) Az alternatív média felhasználása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma Nikolett (2012) Kína nyitottsága - Vajon „leomlott-e” már a kínai Nagy Fal? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Turbucz Marietta Judit (2012) A gazdasági válság Magyarország helyi önkormányzataira gyakorolt hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Turi Petra (2012) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének fogyasztóvédelmi tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tánczos Zita (2012) Fogyasztói magatartástrendek a nők élelmiszerfogyasztásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrai Csilla (2012) Megérik-e a megújulók? Az energiafelhasználás néhány kérdése napjainkban és a közeljövőben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tézsla Enikő (2012) Az egyetemisták olvasási szokásainak jellemzői a 21. század digitális világában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Adrienn (2012) Egy magyar kis- és középvállalat és egy francia multinacionális vállalat összehasonlítása szervezeti magatartás és vállalati kultúra szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Enikő (2012) A lakosság pénzügyi kultúrája és a fejlesztés lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ferenc (2012) Termelésoptimalizálás és felhasználása a villamosenergia iparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Janka (2012) A szubjektív jóllétet befolyásoló tényezők a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatóinak mintáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Réka Evelin (2012) A fenntartható városfejlesztés és a geotermikus energiahasznosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Viktor (2012) Generációváltás a Tóth Rózsakertészetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zsófia Katica (2012) Különbségek a pénzügyi szakértők és a laikusok kockázatészlelésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ákos (2012) A külföldi működőtőke beáramlása és hatása a magyarországi régiókra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Szeles Judit (2012) B2B kapcsolatok a közösségi médiában - Az online médián keresztül történő kommunikáció az üzleti kapcsolatok világában. A közösségi oldalak B2B alkalmazásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyessy Dorottya Eszter (2012) A rejtett gazdaság statisztikai leírásának lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Andrea (2012) Karbantartás-szolgáltatási tevékenység támogatása integrált vállalatirányítási rendszerrel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Marianna (2012) Outsourcing evolúció Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Nyiri Erika (2012) Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci reintegrációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tülkös Anett (2012) A zöld marketing koncepció és gyakorlata hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ulicska Ferenc (2012) Új állami irányvonal a magyar kockázatitőke-piacon: eredmények és további igények. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán József (2012) Controlling a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán Ákos (2012) A minimálbér. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadász Zsombor Levente (2012) A gazdálkodók döntési lehetőségei a számviteli politikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vajgely Tamás (2012) A megaesemények gazdasági hatása a XXX. Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Valkovics Bernadett (2012) A devizaalapú lakáshitelek csapdájának krónikája a 2000-es évektől napjainkig Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Varga Edit Brigitta (2012) Az orvos-beteg együttműködés és gazdasági vetületeinek vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga János (2012) Hitelezési folyamatok és változásai a gazdasági válság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Szabina Veronika (2012) A társadalmi részvétel szerepe a helyi fejlesztési döntésekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Tímea (2012) A fenntartható fejlődés fontosságának tudatosítása a magyar lakosság körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ágnes (2012) A felsőoktatás finanszírozása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Kaiser Katalin (2012) A közpénzügyek menedzselése Nagyvenyimen - Az önkormányzat gazdálkodásában meghatározó jelentőségű közpolitikai programok, döntéshozatali mechanizmusok és a közpénzek felhasználásának vizsgálata egy kistelepülésen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Török Andrea (2012) Ügyfél kapcsolatok a vállalkozások sikerességének tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varsányi Ágnes (2012) A startup vállalkozások korai életszakaszának finanszírozási problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vas Éva (2012) Kapcsolódási pontok a civil szervezetek és az államigazgatási és önkormányzati szervek között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vastag Valéria (2012) Japán vállalatvezetési sajátosságok, a japán és a magyar szervezeti kultúra összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Verebély Mariann Judit (2012) A 14-18 éves korosztály egészségtudatosságának vizsgálata - különös tekintettel a kozmetikumok használatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Dalma (2012) Hatékony-e a reklámhatás-kutatás? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Rita (2012) A kuponos weboldalak dinamikus elterjedésének hatása az online szállodai értékesítés tendenciáira és az ügyféllojalitásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Dániel Tamás (2012) Oligopol piacok alapmodelljei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Gábor (2012) Szegedi kistérség versenyképességi elemzése a piramismodell mentén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Dr. Weichinger-Rónai Viktória (2012) Az Európa 2020 stratégia bemutatása a foglalkoztatáspolitika oldaláról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wittner Adrienn (2012) Az erdőgazdálkodás számviteli kihívásai a Gemenc Zrt. példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zadravecz Donát (2012) A kapcsolatiság jelentősége a pénzügyi szolgáltatások piacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zakor Gyula (2012) A magyar mezőgazdasági növénybiztosítás alakulása, kiemelten a 2012-es állami támogatás rendszerét. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zana Beatrix Éva (2012) A Millenniumi Fejlesztési Célok alakulása Kenyában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zanócz Petra (2012) A növekedést előmozdító kereskedelempolitikai eszközök a fejlődő országokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsámboki Árpád (2012) A helyi közösség részvétele a helyi gazdaságfejlesztésben - Részvételi költségvetés Porto Alegrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zuti Bence (2012) Az egyetemek szerepe a tanuló régiókban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Máté (2012) Egy magyarországi mikrovállalkozás plurális marketing tevékenysége a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ábrahám Petra (2012) A lojalitás vizsgálata fogyasztásszociológiai szempontból, különös tekintettel az utóbbi pár év gazdasági válságára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám Dénes (2012) A nemzetközi hitelpiaci válság Magyarországra gyakorolt hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágai Noémi (2012) Japán gazdasága a 2. világháború után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árendás Edit (2012) Számviteli és pénzügyi mutatók alapján a Molnárfarm 2000 Kft. elemzése és a beruházás indokoltságának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árva Ákos (2012) A kórház mint költségvetési szerv, vagy mint bonyolult üzem. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árva-Tóth Adrienn (2012) A helyi pénz, mint a helyi gazdaságfejlesztés eszköze. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Ényi Sándor (2012) A XXI. századi Kína, mint a multipoláris világ nagyhatalma. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Érsek Hajnalka (2012) Az ügyfélkutatás kiépítése az EDF Démász Hálózati Elosztó Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Dr. Ótott-Kovács József (2012) A társadalmi részvétel jelentősége Pusztamérges község gazdaságfejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. június 17. 06:32:06 CEST.