Item where department "nincs megadva" and date of item 2003

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 603.

Al Hamid Amíra (2003) Tótkomlósi fazekasság múltja és jelenje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Mariann (2003) Tanfolyamszervezés a SIKER Oktatásszervező Bt-nél, avagy andragógia a kezdetektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Róbert (2003) Tesztautomatizáció Windows környezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Melinda (2003) A magyar adórendszer kapcsolta a vállakozásokkal az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Zsuzsanna (2003) Az empátia szerepe a családi kommunikációban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Aros László (2003) Az intézeti gyógyszerellátás szerepe a kórházgazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Badacsonyi Szabolcs (2003) Kórházi ellátási standardok - a minőségfejlesztés eszköze egy budapesti gyermekkórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bagóczky Nóra (2003) Gazdaságossági számítások elméleti áttekintése az egészségügyben. A költségcsökkentés elvi lehetőségei az aneszteziológiában és intenzív terápiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bak Péter (2003) A felszámolási eljárás bemutatása a Szentesi Gépipari Vállalat példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Anita (2003) A modern biztosítás felügyelete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balatoniné Sárosi Márta (2003) Üzleti gazdaságtan tudásszintmérése közgazdasági szakközépiskola 11. évfolyamán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baldaváriné Juhász Éva (2003) Diagnosztikus tesztrendszer nyolcadik osztályosok számára magyar nyelv és irodalom tantárgyból. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Erzsébet (2003) Vezetői szerepek egy szervezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ballus Tivadar Gábor (2003) Beruházások finanszírozása vállalati szinten, a vállalati kötvénypiac elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog István (2003) Vitorlázórepülő útvonal kiértékelő program műholdas adatrögzítés alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Dénes (2003) Az ápolási szolgáltatás átszervezésének kívánatos irányai - a korszerű ápolásmenedzsment alapjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Edit Krisztina (2003) A hitelfedezeti értékbecslésnek - mint a lakáshitelezés speciális szakaszának - szerepe és jelentősége napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Banó Anita (2003) Pénzügyi adatbázisrendszer fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás Botond (2003) Az Unitárius Egyház kialakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barkóczi Beáta (2003) A nemzeti számviteli stadardok hatása a hitelintézetek szabályozására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Ákos (2003) A termék- és az árpolitika bemutatása a húsipar egy konkrét szereplőjén keresztül az Európai Uniós csatlakozás küszöbén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barák Anita (2003) Merre tart a vidék? Avagy a vidékfejlesztés helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráti Péter (2003) „Lenni annyi, mint elmondottnak lenni" - nyelvi struktúrák Zsoldos Péter világában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Batuska Tünde (2003) Hazai vidékfejlesztés és lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baukó Zoltán (2003) Vállalkozásfinanszírozás a szántóföldi növénytermesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beck Éva (2003) A vállalatfinanszírozás rövid távú eszköze: a cash pooling. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Becsei László (2003) Operatív és stratégiai kontrolling a Pándy Kálmán Megyei Kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke Szabolcs (2003) Bankkártya üzletág magyarországi tapasztalatai az elmúlt 10 év során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekker István (2003) Gasztronómia a római császárkorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekker Krisztina (2003) Bibliai alakok Dsida Jenő verseiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bela Alexandra (2003) A gyomai Kner Nyomda története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Belanka Szabolcs (2003) A hazai autópiac alakulása és a gépjármú-hitelezés bemutatása a GMAC csoport tevékenységén keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai Ildikó (2003) Diplomás munkanélküliség. Az állástalan értelmiség helyzete a magyar társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik Márta (2003) A helyi önkormányzatok pénzügyi gazdálkodása, finanszírozási rendszere, informatikai bázisa. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze Mariann (2003) A győztes vesztes - A Fidesz 2002-es kampánystratégiájának elemzése marketingkommunikációs szempontból. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bene Gabriella (2003) Egy édesipari termék megújításának lehetőségei a magyar piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczné Hevér Teodóra (2003) A pénzmosás megelőzése és megakadályozása kiemelten a Budapest Bank Rt. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki Beáta (2003) A költség- és teljesítmény-kontrolling folyamata a Harman/Becker Automotive Systems Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkéné Dr. Sajti Ilona (2003) A magyar nyelv és irodalom tantárgyi teljesítmények motivációs és egyéb hátterének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bezsenyi Gabriella (2003) A történelmi jelképek változásai Ady Endre költészetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei Tibor István (2003) Verbális- és nem verbális kommunikáció a nevelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda János (2003) Motivációs fizikai kísérletek hatása fizika iránti attitűdre és teljesítményre az általános iskola hetedik évfolyamán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boga Zsolt Gergely (2003) A magyarországi CORA áruházak belső információs rendszerének kidolgozása és fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Attila (2003) Hitel- és bankkártyák jelene és jövője hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor Erika (2003) Az Eu csatlakozás hatása a szarvasmarha tenyésztésre és tejgazdálkodásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bontovics Ignác (2003) A П közelítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borai Gergely (2003) Magyarországi Evangélikus Egyház szervezeti kialakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borosné dr. Szántó Judit (2003) A magyar szőlészet és borászat esélyei az európai integráció után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boza Lajos (2003) Órarendkészítés genetikus algoritmussal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bozóky Ágnes (2003) A humán erőforrás gazdálkodás kérdései egy cég példáján keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucskóné Lehota Ágota (2003) Nők a munkaerőpiacon. Nemek közötti esélyegyenlőség az Európai Unióban és Magyaroszágon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai József (2003) Pályakezdő diplomások toborzása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai Vince (2003) Szállítási feladat bemutatása Java nyelven. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába Ákos (2003) A kisbirtokok forrásszerzésének alternatívái Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bálint Beatrix (2003) A kórház, mint üzem. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint-Nagyné Ábrahám Magdolna (2003) Az általános iskola, mint költségvetési intézmény gazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bán Zoltán (2003) Programfejlesztés Visual C++-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bán Gabriella (2003) Magyarország kormányzatának Európai Uniós közvélemény-felkészítési kampánya. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bán Mónika (2003) Projekt Harz im literarischen Rahmen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánhalmi András (2003) Spektrális hangátalakítás rezonátor rendszer és frekvencia követés segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánszki Éva (2003) Tudásszintmérés földrajzból 8. évfolyamon Budapest IX. kerületében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Béczi Rita (2003) Neurális hálózatok alkalmazása légszennyező anyagok koncentrációinak előrejelzésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró Mónika (2003) A tázlári belterületi iskolák története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóday Pál (2003) A mezőgazdasági számlarendszer, mint a nemzeti számlarendszer szatellit számlája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bögyös Éva (2003) A beszerzés elméleti és gyakorlati kérdései és azok megvalósulás az IBM Storage Products Kft. üzleti életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bördén Szabolcs (2003) Kultúra és kommunikáció : antropocentrizmus. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bűdi Tamás (2003) A mai magyar gyermekgyógyászati ellátórendszer helyzete, gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó Gabriella (2003) Különböző termékek bevezetése a hazai gyógynövénypiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó László (2003) A köz- és privátszféra partnersége a regionális fejlesztés tükrében Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlós Zsolt (2003) A gépjárművek lízingbe adása során felmerülő kockázatok és a kockázatkezelési folyamatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cselei Enikő (2003) Utólagos ellenőrzés a magyar vámigazgatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cserhalmi Márta (2003) Gyermek- és fiatalkorúak bűnözése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cserjési Ferencné (2003) "Nekem, ha építeni akarok, tégla kell és mész" - Arany János Hunyadi-balladakör. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós Ildikó (2003) Darvasi László A könnymutatványosok legendája c. regénye az irodalomkritika és a Northrop Frye-i románc tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszérné Palkó Rita (2003) A népesedéspolitikai döntések hatása a születésekre és a népességszerkezetre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csombok Péter (2003) Nem szó tokenek felismerése a Szeged Corpus adatbázisában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csombó Hajnalka (2003) Meggyőzés a Network 21-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csomné Bozóki Edit (2003) A tanulási zavaros tanulók alapkészségeinek fejlettsége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Csonkáné dr. Ambrus Ildikó (2003) Menedzsment tevékenység a háziorvosi praxisban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás Helga (2003) Ügyfél-, partnerminősítés és kockázatkezelés egy Bács-Kiskun megyei takarékszövetkezet gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csutáné Pataki Gabriella (2003) A BNP Paribas Lease Group által kínált finanszírozási lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csák Mária Zsuzsanna (2003) Die Entwicklung der Anredeformen im Deutschen - Eine Analyse fünf berühmten Dramen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Gábor (2003) A kis- és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei - Különös tekintettel a pályázati forrásokra -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csécsi László (2003) A vajdasági sajtó története 1985 és 1990 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóty Csaba (2003) Szervezési- és vezetéselméletek és a vezetési folyamatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czár Zsolt (2003) Privatizáció hatása a mezőgazdaságra Csongrád megye példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékus Balázs (2003) Részvények technikai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékus Gabriella (2003) Fejezetek az emberi kommunikáció történetéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Danczáné Modla Szilvia (2003) A törtrész- és százalékszámítás összefüggései és különbségei hetedik és nyolcadik osztályban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dargó Eszter (2003) Kis- és középvállalkozások növekedésének finanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter Gábor (2003) Mindörökké tagi kölcsön, avagy a kisvállalkozások finanszírozásának nehézségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dezső Dóra (2003) A kisvárosi fényképész : Sáray Szabó Albert élete és munkássága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Andrea (2003) Ausztria és az Österreich Werbung szerepe, marketing tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dinnyés Mónika (2003) Kisvállalkozások a XXI. század induló éveiben. -A fejlődést meghatározó belső folyamatok és külső környezeti tényezők elemző bemutatása-. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobra Sándor (2003) Az inkrementális képszintézis alapvető módszereinek gyakorlati megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Doró Tibor (2003) A magyar villamosenergia-ipar elemzése és a liberalizáció várható hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ducsai Dorottya (2003) Világhírnév magyar módra. A Hungarikum Club jelentősége az Európai Unióhoz való csatlakozás vonatkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dudás Mihály (2003) A gyógyszeres vérnyomáscsökkentő kezelés egészségügyi-gazdasági szempontjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Duma Róbert (2003) A két világháború közötti magyar művelődéstörténet elemzése Gróf Klebelsberg Kunó munkássága alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dunai Andrea (2003) Minőségfejlesztés az egészségügyben. Kórházi ellátási indikátorok képzése a kardiológia területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dweik Diána (2003) A szervezeti kultúra ellentmondásai és dilemmái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénesné Sajben Andrea (2003) A kórházi gyógyszergazdálkodás áttekintő elemzése és bemutatása egy városi kórház példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Iván (2003) A prevenció jelentősége a mozgásszervi betegségek kezelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Döményné Domsa Anita (2003) Ragadványnevek Mözsön. Posztgraduális képzés, Szegedi Tudományegyetem.

Ecsédi Ágnes (2003) Felszámolási eljárás folyamata a NASS Csokoládégyár Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Erlaky Hajna (2003) Gyógyszerfelhasználás egy gyermekklinikán, különös tekintettel a haemetológiai osztályra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Faddi Gábor (2003) Gépi tanulás távolsági bázisfüggvények használatával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Falábú Orgona (2003) A költészet napvilága (Nemes Nagy Ágnes Ekhnáton-ciklusáról). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Gábor (2003) Gazdálkodás és anyagi érdekeltségi rendszer egy egészségügyi intézményben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Henriett (2003) A működőtőke kivitel fő jellemzői és ösztönzése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Józsefné (2003) Nevelési ellátás, ügyfélszolgálat, ügyfélkör összetétele, összehasonlítása megyei szinten. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Krisztina (2003) Az Osztrák Raiffaisen Bankcsoport. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Zsuzsa (2003) A bankmarketing eszközök alkalmazásának bemutatása a Citibank bank- és hitelkártyáin keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Fazekas Ilona (2003) Daganatos betegségek szűrése. Költséghatékonysági vizsgálat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Szilárd (2003) A lakáshitelezés alakulása Magyarországon, kiemelten az OTP Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Tímea (2003) Gróf Klebelsberg Kuno munkásságának és oktatáspolitikájának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Adrienn (2003) Adórevízió az egyéni vállalkozói körben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Bernadett Andrea (2003) Kis- és középvállakozások helyzetelemzése az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Judit (2003) Gyógyszeripari logisztika. A Glaxo Wellcome és a Smithkline Beecham fúziójának logiszikai vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Tamás (2003) Adatbáziskezelés az Oracle eszközeivel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fejes Szilvia (2003) Hatékony kommunikáció a szervezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Lajosné (2003) Az egészségügyi finanszírozás jelentősége a SZTE Neurológiai Klinika életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Veronika (2003) Phare-támogatás rendszerének bemutatása egy konkrét pályázaton keresztül. (Kis- és középvállalkozások finanszírozása). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekécs Magdolna (2003) A turizmus fejlesztésének lehetőségei Szarvas városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Zsolt (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ficsór Levente (2003) Colonbiopsziás hisztológiai metszetek számítógéppel automatizált kiértékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor László (2003) Az önkormányzati ingatlanvagyon értékelése Ruzsa községben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Francia Viktória (2003) Controlling rendszer a Fővárosi Vízművek RT-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Attila (2003) Telekommunikációs cég felépítése és kártyái terheltségének felmérése Performance Monitorral. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Krisztina (2003) Az ápolás helyzete és a minőségügyi rendszerek bevezetésének kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Hajnalka (2003) A szeretet bűnei - Lázár Ervin három alkotása egy érzelem tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földváriné Horváth Andrea (2003) Az ÉDÁSZ Szolgáltató Kft. gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Füleki Gábor (2003) Zengeni és/vagy beszélni: lírai beszédmódok lehetőségei Weöres Sándor életművében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Attila (2003) Adatminőség monitorozó rendszer adatbányászati eszközökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Attila (2003) A magyarországi lízingpiac egy kis- és középvállalkozás szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Fülöp István József (2003) Privatizációs lehetőségek az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Nóra (2003) A vállalkozói hitelezés az OTP Bank Rt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi Veronika Anita (2003) Lord Lisle, Calais-i kormányzó és Thomas Cromwell bukásának összefüggései a calais-i vallási viták tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Galambos Beáta (2003) Kommunikáció az ezredfordulón. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Galó Péter Tamás (2003) Írásfelismerés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Garay Csanád (2003) A kincstár szerepe az államháztartás pénzügyi rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gayor Máté (2003) A hazai és nemzetközi gyógyszerpiaci helyzet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Giszinger Krisztina (2003) A helyi önkormányzatok és az OTP Bank Rt. pénzügyi kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Glashütter Andrea (2003) Vállalati stratégia bemutatása a 7P-n keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Golovics Ibolya (2003) Die Passivkonstruktionen im Deutschen und ihre Übersetzungsmöglichkeiten im Ungarischen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Ágnes (2003) Az állami támogatások szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda Zsuzsanna (2003) Nacionalizmus a délvidéki sajtóban az 1940-es évek elején - A Délvidéki Szemle és a Kalangya című folyóiratok alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Greska Péter (2003) Perorvoslatok és fellebbezési eljárás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gruber Ágnes (2003) Czóbel Minka gondolatainak megjelenése az utókor nagyjainak műveiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz Gábor (2003) A magyar agrárium szerepe, szereplőinek versenyképessége és finanszírozása az Európai Uniós csatlakozás előtt és után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gubis Zita (2003) Az önkormányzati gazdálkodás kérdései Magyarországon, Szeged Megyei Jogú Város gazdálkodásának tükrébe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gulyás László (2003) A finanszírozás változásainak kihatása egy városi kórház belgyógyászatára (jászberényi tapasztalatok alapján). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gungl Adrienn (2003) Az objektivitás vizsgálata Füst Milán kórusműveiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmat Imre Zsolt (2003) Adatnyilvántartó és statisztikai program a családsegítő központok számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati Éva (2003) Vergleichsanalyse der Stereotype über Frauen und Manner in Sprichwörtern. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes Péter (2003) Az SAP tárgyi eszköz nyilvántartása és szállítói számla kezelése a Nokia Hungary Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes Szilvia Adrienn (2003) Termékinnováció, marketing és PR stratégia a Sole Hungária Rt. probalance termékcsaládja alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gyimesi Hilda (2003) Az Országos Vérellátó Szolgálat logisztikai rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai Döme (2003) Regionális önkormányzati rendszer Olaszországban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyömbérné Fonyó Nikoletta (2003) A Szeviép Rt. vállalati stratégiájának változásai az átalakítás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi Sándor (2003) Az etnikai identitás megőrzésének esélyei a dél-alföldi szlovák kisebbség körében (Egy hazai szórvány kisebbség múltjának és jelenének vizsgálata az Európai Unióhoz való csatlakozás küszöbén). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

György Péter (2003) Közforgalmú gyógyszertárak rentábilitása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgydeák Dezső (2003) Közvetlen külföldi befektetések a visegrádi országokban a rendszerváltás óta. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri Katalin Anett (2003) Motívum- és szimbólumrendszerek az Üvöltő szelekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábriel Miklós (2003) A bankszektor tulajdonosi szerkezetének változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gálik Adrienn (2003) A téli és tavaszi ünnepkör hagyományai a Jászságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdiánné Ludányi Lilla (2003) Call center - a korszerű ügyfélkapcsolat bevezetése a DÉMÁSZ Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán István (2003) Európai Uniós elvárás a magyar növényegészségüggyel szemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hack Gabriella (2003) Az emberi erőforrás gazdálkodás kérdései az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajagos Rajmund (2003) Nyugdíjbiztosítási rendszerek Európában és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal Péterné (2003) Gyermekvédelem a szociális ellátások és a gyermekjóléti szolgáltatások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halasi Róbert (2003) A Bács-Kiskun megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság személyügyi tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmágyiné Dicső Bernadett (2003) Szilágyi Áron filológiai elvei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Roland (2003) A reklám hatása a gyerekek fogyasztási szokásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Haraszti Zsuzsanna (2003) Az egészségügyi finanszírozás aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Harmos Ferenc (2003) Vezetési stílusok aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hartai Zsuzsanna (2003) Beruházás és amortizáció kérdései, a technikai fejlesztés lehetőségei és korlátai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hasznos Zoltán (2003) Kontrolling, mint a hatékony vezetés eszköze a Schneider Electric csoportnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Havasi Beáta (2003) A népegészségügyi program szűrővizsgálati részének költség-haszon elemzése, különös tekintettel az emlőrák és a méhnyakrák szűrésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs Róbert (2003) Vizuális manipuláció a nyomtatott sajtóban. A Magyar Nemzet és a Népszabadság 2002. áprilisi képanyagának összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Dóra (2003) Az Esti Kornél egzisztenciális és egzisztencialista vonásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Rita (2003) Egy nap a médiában (2003. november 11.). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes Lajos László (2003) A kis- és középvállalkozások kereskedelmi banki finanszírozása a pontozásos kockázatminősítés alkalmazásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hendlein Péter (2003) Az IPv6 bevezetését támogató szoftverek fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hertel Katalin (2003) Humánerőforrás-gazdálkodás - Ápolói helyzetfelmérés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hertelendy Lilla (2003) Utcai szociális gondozás - ÁGÓTA Alapítvány. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hetyéssy Tamás Levente (2003) A magyarországi professzionális takarító ipar helyzete az Európai Uniós csatlakozás előtt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hevesi Márta (2003) Arculatfejlődés a KÉSZ Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hodossy Attila (2003) Kooperatív tanulási kísérlet 10. évfolyamos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hofman Edmond (2003) Német nemzetiségi problémák 1945 után és napjainkban. Asszimiláció és identitásvesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anikó Ágnes (2003) Az adóvégrehajtás folyamata és eredményessége Bács-Kiskun megyében 2000-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Borbála (2003) Tűnődés a Párkák hatalmán - Karinthy Frigyes halálfelfogása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Edit (2003) Az informatika tudás fejlődése 12-14 éves korban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Eszter (2003) Feketeország, fiktív számlázás, eltitkolt jövedelmek... MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Gyöngyi (2003) Gazdaságosság és hatékonyság az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth István (2003) A hódmezővásárhelyi Erzsébet Korház - Rendelőintézet Radiológiai Osztály 5 éves tevékenységének gazdasági elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth József Gábor (2003) "Lámpások" : népoktatás és néptanítók Monostor és Bugac pusztán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth László (2003) Internetes áruház megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Miklós (2003) Információ menedzsment az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Norbert (2003) Az idők országútján - Darvasi László: A könnymutatványosok legendája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Nóra (2003) Intertextuális konnotációk Móricz Barbárokja nyomán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Péter (2003) Projektfinanszírozás, és pénzügyi mutatók projektfinanszírozásban betöltött szerepének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth Szabolcs (2003) A munkaerő áramlás főbb jelemzői a XX. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Szilvia (2003) Az öltözködés és étkezés jellegzetességeinek bemutatása a magyar kultúrtörténet egy - egy korszakát érintve, s koncentrálva a gazdag és szegény rétegek közötti differenciálódásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Tamás (2003) Geometriai Transzformációk (2, és 3 dimenziós térben). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Tibomé (2003) Nyerges- és szíjgyártómesterség Kiskunhalason. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Tímea (2003) Az ISPA program pénzügyi lebonyolítása különös tekintettel a szegedi projektekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Zoltánné (2003) A Magyar Televízió fejlődéstörténete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth Zsolt (2003) Fekvőbeteg finanszírozás változása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Ágnes (2003) Széchenyi István politikai programja Stadium című műve alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szöllösy Zsuzsanna (2003) Adósminősítés és hitelkockázat kezelés a Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezetnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszki Zsanett (2003) Békéscsaba iparának helye a társadalmi és gazdasági szférában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huba Márk (2003) A nonprofit szektor helye és szerepe a társadalomban. A dél-alföldi régió nonprofit szervezeteinek idősoros összehasonlító vizsgálata az 1994-es és a 2000. évben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka Julianna (2003) A Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. Call Center - rendszerének bevezetésére vonatkozó beruházások gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszthy Gergely Balázs (2003) A migráció hatása az Európai Unió radikális pártjaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Házi Edina (2003) Gyógyszeripari marketing a Telfast, mint új innovatív gyógyszer bevezetése kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hűvösvölgyi Csaba (2003) A finanszírozási hiánnyal küzdő kislapok piaci helyzetének javítási esélyei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Illés Róbert (2003) Mellékszereplők avagy Lengyel Péter írásművészete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Isztray Gergely (2003) Feudális törvénykezés, perjog és büntetés-végrehajtás Magyarországon a XIX. század első felében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Iszály Anita (2003) A szociális és egészségügyi ellátás kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ivancsó Sándor (2003) A gyógyszertámogatás helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jakus Tamás (2003) Kórházfinanszírozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jancsik Csilla (2003) Kosztolányi Dezső Pacsirta című regényének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Janicz Gergely (2003) Verseny a pénzügyi szektorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Jenei Zsanett (2003) Az önkormányzatok gazdálkodása 1990 - 2002 között, különös tekintettel a címzett és céltámogatásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jeszenszki Andrea (2003) Asztrális szimbólumok, mesei szerkezet és görög mítoszi vonások a “Tündér Ilona és Árgyélus” című népmesében. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Joó Zsuzsanna (2003) A Budapesti Értéktőzsde fejlődése és működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Csilla (2003) Makroökonómia oktató program (Keynesiánus Modell). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Ildikó (2003) Válságmenedzselés a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban 1997-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Norbert (2003) Magyar és nemzetközi gyógyszer-utilizációs gyakorlat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jármy Judit (2003) Szerelem-idill és haláltudat Radnóti Miklós költészetének utolsó korszakában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jász Gábor (2003) A finanszírozás elvei és megvalósulása a magyar sportban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jónásné Csalódi Éva (2003) Matematika tanév eleji felmérés 2., 3., 4. osztályos iskolás tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa Ferenc (2003) Antikvárium nyilvántartó és ügyviteli rendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár Béla (2003) A webkommunikációs stratégia szerepe a Magyar Villamos Művek Rt. versenyképességének erősítésében, az árampiaci liberalizációra való felkészülésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kammerer Zsófia (2003) Az arculat tartalmi elemeinek vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kancsár Szilvia (2003) Rejtett Markov-modellek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaposvári Gábor (2003) Promóció lehetőségei és buktatói a kulturális szférában : a MUZIKÁLIS JUNIÁLIS elnevezésű rendezvény bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos Beáta (2003) "Pirulacsata" - avagy a gyógyszerek felírását befolyásoló tényezők elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai Orsolya (2003) Jeles napokhoz fűződő szokások és hiedelmek Jánoshalmán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karszáné Bányai Klára (2003) A vállalati finanszírozás a banki gyakorlatban kiemelten a kis- és középvállalkozásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszai Anita (2003) A vállalkozásfejlesztés egyik lehetséges módja: a Békécsabai Vállalkozó Centrum, mint inkubátorház. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelecsényi Ágnes (2003) "túl a régi és új világ határain" - Tudomány, hagyomány és mágia Francis Bacon Új Atlantiszában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemenné Szabó Szilvia (2003) Lakáshitelezés az OTP-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresszegi Nóra (2003) A kis- és középvállalkozások felkészítése az Európai Uniós piaci szereplésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztes Attila (2003) Közös valuta az Európai Unióban, az euró magyarországi bevezetésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerpán Kinga (2003) Az idegenforgalmi vállalkozások pénzügyi helyzetének bemutatása a jelen gazdasági környezteben a West Kft. tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kesjár Erika (2003) Haiku a magyar költészetben - Szerkezet és szimbólumrendszer Babics Imre A Kék Ütem Lovagrend című kötetének haikuciklusában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kianek Richárd (2003) A protestáns egyházak szervezeti kialakulása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses Előd (2003) A private banking helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Király Szabolcs (2003) A kórházi felsővezetés rendszerszervezési feladatai üzemgazdasági viszonyok között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Tóth Miklósné (2003) A tanulási attitűd vizsgálata és elemzése az Alsóerdősori Ének-zene Tagozatos Általános Iskola és Gimnáziumban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kiss Andrea (2003) A kórházátvilágítás alapelvei és munkafolyamata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Anna Réka (2003) Az East End története kialakulástól a XIX. század közepéig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Barbara (2003) A tőzsdei jelenlét szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Krisztina (2003) Az euró bevezetése és annak hatása az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Nikoletta (2003) Inflációs tendencia Magyarországon az 1990-es évektől napjainkig és a 2003. évi árnövekedések várható alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Réka (2003) Az Avon Cosmetics Hungary Kft. hírneve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Viktória Katalin (2003) Rejtekúton - Petelei István elfeledett regénye egy asszonyért. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Zita (2003) Egy építőipari kft. elemzése a mérleg és eredménykimutatás alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Klein Tamás (2003) Adatbáziskezelő rendszerek (PosterSQL, MySQL, Caché, JDO technológia). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Ferenc (2003) Pénzszállítási problémát megoldó ILE-RPG nyelvű banki rendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Mónika (2003) Lakáscélú finanszírozási lehetőségek kiemelten az Erste Banknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsorné Dén Mariann (2003) Költségelszámolás a Matáv Rt-nél, különös tekintettel a tevékenységalapú költségelemzé módszerére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohut Ágnes (2003) A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház kommunikációs stratégiája (javaslat). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kokavecz Kinga (2003) A vezetési stílus kommunikációs megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komócsin Zsófia Mária (2003) A lakástámogatás rendszere Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Péter (2003) A Hajdú-Bét Rt. tevékenységének elemzése, értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos Klára (2003) Új típusú feladatok és döntési helyzet a matematika érettségin. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom Mónika (2003) Emily Bronte: Üvöltő szelek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosdi Szilvia (2003) A Matáv Rt. irányítási rendszerének fejlesztése az Európai Uniós követelmények által generált változások hatására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszár Anna Barbara (2003) Adókedvezmények a Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényben 1991-2003 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovalcsik Réka (2003) Az egyéni vállalkozók adózásának sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Andrea (2003) A Wella története Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kovács Attila (2003) Gazdaságossági értékelések az egészségügyben. A carvedilol költség-hatékonysági vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina Zita (2003) Az aprófalvas települések gázellátásának finanszírozása a Magyar Fejlesztési Bank Rt. szerepvállalásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Ferenc (2003) Szállítási feladatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gabriella (2003) Az 1995. évi gazdasági kiigazítási kormányprogram. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács József (2003) Az adóigazgatás feladatai az uniós csatlakozás küszöbén a CLO irodák tevékenységének tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Melinda (2003) Az euró útja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Roland Attila (2003) DICOM szabványú képarchiváló- és továbbító rendszer adatforgalmának titkosítása, kliens oldali megközelítésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Szilárd (2003) A reklám, a reklámjogi szabályozása, a reklám és a gyermek (a reklám hatása). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tünde (2003) A véleménynyilvánítás szabadsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Zsuzsanna (2003) A KHT, mint szervezeti forma működési tapasztalatai a felsőoktatásban, kiemelten a hallgatói szolgáltatások területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozmáné Balogh Edit (2003) Bethlen Kata Önéletírásának modern értelmezései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kraszkó Anita (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kraszkó Zita (2003) Kereskedelmiség és közszolgálatiság - kulturális televíziós műsorok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krasznai László (2003) Euroland születése és aktuális kihívásai. A közös valuta bevezetésének néhány tanulsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsán Krisztina (2003) A magyar állampapírok és állampapírpiacok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kujbus Tamás (2003) A szövegköziség jelentésképző hatása Krasznahorkai László Sátántangó című művének szövegterében - A regény tematikus, alluzórikus, intertextuális és szerkezeti viszonyainak összehasonlító-értelmező vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunfalvi Gábor (2003) Az Új Bázeli Tőkeegyezmény szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kádas Péter (2003) A magyarországi kórház-finanszírozási gyakorlat és továbbfejlesztésének új lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárpáti Zsuzsa (2003) Sükei Károly szerepe és helye az 1840-es '50-es évek magyar irodalmában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár Mátyás (2003) A jezsuita rend Magyarországon és az erdélyi misszió a XVI. század második felében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kósa István (2003) Kórházi Vezetői Információs Rendszer. Mint az önálló orvosi döntések kontroll mechanizmusa. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa Éva (2003) Sade, a tömérdek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Csaba (2003) Hazai multinacionális szervezetek személyügyi gyakorlata - a Danone Kft. példáján keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Köblös Katalin (2003) A mentés és betegszállítás finanszírozásának kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendi Csanád (2003) Az állampapírok szerepe az államadósság kezelésében Magyarországon 1990-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöczi Szabolcs (2003) A Befektetési Alapok helye és szerepe a magyar pénzügyi piacon: Az Erste Bank Hungary befektetési alapjain keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kövesi Edit (2003) A tárgyias próza változatai az 1930-as évek magyar irodalmában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kövi Rita (2003) Az egészségügyi finanszírozás technikái, továbbfejlesztésének irányai, különös tekintettel az ambuláns homogén ellátási csoportokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőmíves Ágnes (2003) Egy részvénytársaság kontrolling rendszere (Ursa Salgótarján Rt.). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszegi Adrienn (2003) Álarcok : „Schumann árnyéka". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laczi Zoltán Tamás (2003) A hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnázium története 1948-ig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó József (2003) A magyar húsipar az EU csatlakozás előtt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakner Tünde (2003) A távol-keleti menedzsment „titkai”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lebbenszki Oxána (2003) A magyar pénzrendszer 1000-1526 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lelkes Béla (2003) A Szőregi I. Számú Napköziotthonos Óvoda története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Losoncz Boglárka (2003) Defláció. Az új "szerepjáték". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Edit (2003) Az állami elvonások változásának jellemzői és hatásai a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Láda Eszter (2003) Szabó Magda ifjúsági regényei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Láng Melinda (2003) Cib Bank Rt. Marketing-tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lángné Lakos Eszter (2003) A kockázati tőke elemzése, mint vállalatfinanszírozási forma és mint befektetési lehetőség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László Gabriella (2003) Mohács-kép jelentésváltozásai a felvilágosodás és a reformkor idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

László Zoltán (2003) Az Internet és a társas kapcsolatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Lénárt Endre (2003) Egy munkahelyi szerveződésű egészségpénztár szolgáltatási struktúrájának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Tamás (2003) A lakáspolitika és a lakásfinanszírozás alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lóth Erika (2003) Az autotranszfúzió költséghatékonysága a szívsebészetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Löki Adrienn (2003) Banki kommunikáció az ezredfordulón. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Magony Sándor (2003) Az amortizáció kérdésköre az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Magyar Melinda (2003) Az asthma bronchiale egészségügyi gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Major András (2003) Örkény egypercesei - poétizált formák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Major Gábor (2003) A HVB Hungary Rt. KKV finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Majorné Deák Judit (2003) Lakodalmi szokások Mezőgyánban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makka Péter (2003) Göd város. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Andrea (2003) A kereskedelmi bankok és a takarékszövetkezetek szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Markót Szilvia (2003) FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. Kialakulása, fejlődése és hitelezési tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marton Mónika (2003) A félreértett szakma: PR tevékenység vizsgálata magyarországi multinacionális vállalatok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maruzsenszki Endre (2003) A magyarországi táncházmozgalom. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matastik Mihály (2003) A távközlési piac változása Telekommunikációs konvergencia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Matyelka Tímea (2003) Személyes vallomás, fantasztikus regény, detektívhajsza - Műfaji kérdések Karinthy Frigyes Utazás a koponyám körül című művében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Matúz Gábor (2003) Isten titkosszolgái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Matúz Gábor (2003) Isten titkosszolgái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maul Ágnes (2003) Nőalakok Federico García Lorca drámáiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi István (2003) A közbeszerzés hatályosulása a Vám- és Pénzügyőrségnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mester Sándor (2003) Az EU csatlakozást megelőző jogharmonizációból adódó feladatok a Mol Rt. kutatás-termelés területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei Márk (2003) Zsidó hit a vészkorszak után - Zsidó teológiai válaszok a Holokausztra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mező Borbála (2003) A kultúra szerepe a magyar mint idegen nyelv oktatásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Milassin Levente (2003) "És meglátá a szamár az úrnak angyalát". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Minda Éva (2003) Induló vállalkozásunk marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Misurda Éva Noémi (2003) A nők helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mitró Gábor (2003) Nagy Britannia csatlakozása az Európai Közösséghez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mizerák Attila (2003) A Személyi Jövedelmadó adókedvezményei, változásai, különös tekintettel a családi adókedvezményre, és a befektetési adókedvezményre, és a befektetési adóhitelre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Molnár Csaba (2003) A pénzmosás világa - a világ pénzmosása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár János Tamás (2003) A termékskála bővítés hatása és eredményessége egy húsipari vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár József Ferenc (2003) Szobába zárt valóság. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Márió (2003) Helyi vámkezelés, és aktív bérmunka elszámolás folyamatának (számítógépes program) létrehozása egy multinacionális repülőgép-karbantartó vállalat esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Norbert (2003) Közös valuta az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Petronella (2003) Az ISO 9001:2000 Minőségirányítás Rendszer bevezetése a Matáv Csoporton és a rendszer követelményeinek gyakorlati megjelenése a Kintlévőség Menedzsment Irodán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Molnár Zsolt (2003) A tbc morbiditás egészséggazdaságtani kihatásának néhány jellemzője. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Éva (2003) "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!" …a magyar reklámpiacon is. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monori Henrik (2003) Valutáris együttműködés az európai integráció tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori Judit Gabriella (2003) Gyermekek a reklámok világának vonzásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Monostori Róbert (2003) Az MP3 zenei fájltömörítő eljárás hatása a szerzői jogra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Morvai Csaba (2003) Az Otthonteremtési Program szerepe a lakásfinanszírozási a banki gyakorlat tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Muntyán Erika (2003) Kétegyházi románok népi hagyományai, táncos szokásai és a Buha házaspár szerepe a hagyományok átörökítésében. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Mácsai Györgyi (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása Európai Uniós forrásokból, a bankszektor részvételével és közvetítésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi Annamária (2003) Nemzeti Standardok bevezetése és alkalmazása egy vállalat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté Domicián (2003) Elektronikus pénzügyi szolgáltatások az Erste Bank-nál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Módos Anikó (2003) Hullámok és tenger (Weöres Sándor A teljesség felé című művének értelmezése a teljesség motívumán keresztül). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Móricz Péter (2003) A controlling módszertani összefüggései és gyakorlati bemutatása egy hazai nagyvállalatnál (Audi Hungária Motor Kft.). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Andrea (2003) Klebelsberg Kunó az iskolaépítő avagy bepillantás a szentesi külterületi iskolák történetébe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Csaba Dezső (2003) A baszk nacionalizmus a XX. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nagy Ferenc Tamás (2003) Kórházi gógyszerdazdálkodás, a II. számú Belgyógyászati Klinika gyógyszergazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Gergely (2003) A CORA hipermarket direkt marketing tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Melinda (2003) Külföldi működőtőke-vonzás Magyarországon az EU csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Mihály (2003) Baromfi vágóhíd környezetgazdálkodása az Európai Unió-s elvárásoknak megfelelően. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Niké (2003) Online marketing. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Szilvia (2003) Hisztogram transzformációk a képfeldolgozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nagy Sándor (2003) A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház bevétel realizáló képességének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Tamás (2003) A közlekedésfejlesztés környezetpolitikai vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Veronika (2003) Börtönhelyzet napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Zsófia (2003) A fogyasztói társadalom eltorzult testképe és annak betegsége: az anorexia nervóza. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Lévay Andrea (2003) Az európai uniós ismeretek gyakorlati alkalmazása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Naszradiné Vas Angéla (2003) "A lízing, mint különleges finanszírozási mód fejlődése Magyarországon". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nazon Ibolya (2003) Adott cég marketingszervezetének felépítése, kapcsolata más területekkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Neisz Laura (2003) A Balaton Régió felkészülése az Európai Unióhoz való csatlakozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Neller János (2003) Az MKB piaci helyzetének alakulása a bankrendszer refomjától napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Novák Hajnalka (2003) Freskó az árkád alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyilas Gabriella (2003) Regionalitás és a civil társadalom. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánássy Dániel (2003) Hatékony mátrix-szorzás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Návai László (2003) Adam Mickiewicz: Pan Tadeus. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Négyökrű Krisztina (2003) Életbiztosítások fejlődéstörténete. Múlt, jelen, jövő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Német Antónia (2003) Egy szakma finanszírozásának változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Beáta (2003) A kockázatkezelés elméleti és gyakorlati kérdései -Adóminősítés és fedezetértékelés az Erste Bank Hungary Rt. lakossági üzletágában-. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Edina (2003) Az exportfinanszírozás és ösztönzés hazai gyakorlata és nemzetközi háttere - Különös tekintettel az állami szerepvállalásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Németh Réka (2003) Az egészségügyi szervezet új formájáról, a közhasznú társaságról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Csíkvári Noémi (2003) Az euró, mint fizetőeszköz és környezete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Némethy Miklós (2003) Kórházi gyógyszerdazdálkodás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Néveri Mónika (2003) Eladás felsőfokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ollárné Tatár Mária (2003) Márai és Odüsszeusz: Márai Sándor Béke Ithakába(n) című regényének ókori vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh Gyula Péter (2003) Puzzle játékok IDL-ben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh Gyöngyvér (2003) "Sehova sem vezet többé semmiféle út" - Krasznahorkai László: Az ellenállás melankóliája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh Tamás (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei a CIB Közép-euróapai Nemzetközi Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oravecz István (2003) Az Európai Unióhoz való csatlakozás egy határmenti kisváros szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orbán Mariann (2003) A TÉR Ifjúságsegítő Egyesület szerepe a kecskeméti kulturális életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ordódy Judit (2003) Úton az euróhoz - az euró bevezetése. A kommunikációs stratégia és a magyarországi kihívások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroján István (2003) A központi béremelés humán erőforrás gazdálkodási, bérgazdálkodási és közgazdasági hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Kinga Melinda (2003) Arad kulturális élete a századfordulótól 1945-ig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Oszlánczi Andrásné Mendebaba Radmilla (2003) A munkavállalói jogok, különös tekintettel a sztrájkjog szabályozására az európai, illetve a magyar jogrendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Palotai László (2003) Internetworking Routing-protokollok kiválasztásának szempontjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap Gábor (2003) A Pest Megyei Földhivatal Intranetes portáljának fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Gergely (2003) Angol alkotmányfejlődés a XIX. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Zsófia (2003) Bankkártyát mindenkinek: A bankkártyák és díjaik napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp-Váry Árpád Ferenc (2003) Az országimázs szerepe az európai uniós csatlakozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Patai János (2003) E-Commerce, és annak egészségügyi vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Zoltán (2003) Digitális képek szűrése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patay Tünde (2003) Az Európai Unióhoz való csatlakozás lényeges hatásai a magyar gyógyszerpiacra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patkós Ágnes (2003) A kiemelt ügyfélszolgálat elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pecznik Éva (2003) Az egészségügyi finanszírozás unikuma, Onkoradiológia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovics György (2003) A szakszervezetek működése és jogi szabályozása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető Hunor (2003) Objektum orientált programok analízise. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pillár Andrea (2003) Gyermekvédelem a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekekről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pingniczki Beáta (2003) Vállalkozásfejlesztés Csongrád megyében és Veszprém megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Zoltán (2003) Képes hírportál készítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz Tünde (2003) Vidékfejlesztési lehetőségek Ásotthalmon, lovasturisztikai vállalkozás indítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Polenyák Ivett (2003) A magyarországi szecesszió a kor emberének szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polyvás Tamásné (2003) Hatékony vezetői magatartás a szervezetnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pottyondy Nóra (2003) "Megírlak benneteket, és telekürtölöm a világot gyalázatotok hírével" (Faludy György Pokolbeli víg napjaim című regényének elemzése). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozderka Béla (2003) Egyéni vállalkozó jogi személyiségű társasággá történő átalakulásának stratégiája, kapcsolódó szervezési feladatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prikkel Ferencné (2003) Ady Endre szerelmi költészete a Léda-szerelem. Posztgraduális képzés, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Erika (2003) Az adóvégrehajtás jelentősége és szükségessége az adóbevételek realizálásában Nógrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pál Krisztina (2003) A minőségbiztosítási rendszer kialakításának lehetőségei a szakorvosképzés rezidensi rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Lídia (2003) Mesa Selimovic: A dervis és a halál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pálföldi Regina (2003) A HACCP redszer a kórházi élelmezésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálvölgyi Kálmán (2003) Egy vállalkozás pénzügyi tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pók Anna Virág (2003) A villamosenergia- piaci liberalizáció hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rab Irén (2003) Európai dimenzió a magyar közoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rahubovszkaja Galina (2003) A vásárok és kiállítások szerepe és jelentősége a PICK Szeged Rt. gyakorlatában SIAL - Párizs. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rajnai Tamás (2003) A magyar sörgyárak átalakulása, a sörpiac vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rehó Orsolya (2003) Pénzforgalom tapasztalatai Magyarországon az elmúlt 10 év tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rekedtné Szalkai Klára (2003) A private banking Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Reményi Anikó (2003) Bankcontrolling rendszer folyamatszervezési szempontjai, különös tekintettel az informatikai háttérre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rideg Istvánné (2003) Matematikai fogalmak fejlődése 6-9 éves korban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigler Vivien (2003) Az Európai Unió és hidrogéngazdaságának perspektívái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rokolya Péterné (2003) Generikum szerepe a kórházgazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsos Gábor (2003) Vállalatfinanszírozás folyamata és alakulása takarékszövetkezet működésén keresztül. Biztosítékok szerepe a hitelezésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rutkai Zsuzsanna (2003) Samanizmus - őseink évezredekbe zárt üzenete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rácz Gábor Zoltán (2003) Az irányított betegellátás nemzetközi tapasztalatai és bevezetésének hazai lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Katalin (2003) A falusi turizmus értékmegőrzési és fejlesztési lehetőségei Csongrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Récsey Enikő (2003) Gépjármű- finanszírozás gyakorlata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Réti Gábor (2003) Változásmenedzselés, kultúraváltás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Révész Antónia (2003) Molnár Ferenc Lilioma: a pesti népszínmű. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Beáta (2003) De Gaulle és a közös piac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Samu Szilvia (2003) A nő és a tudás : női törekvések a 19. században Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sas Andrea Krisztina (2003) Controlling rendszerek kialakítása, működése - controlling rendszer a Békés Megyei Vízművek Vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebő Csilla (2003) Bartók Béla életművének kezdeti időszaka; az I. vonósnégyes elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Noémi (2003) A kis- és középvállalkozások banki hitelezésének speciális kérdései hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Septei Eszter (2003) Die Gelehrten der Stadt Leutschau im 17. Jahrhundert. Ein kulturgeschichtlicher Überblick. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Seres Erika (2003) A minőségirányítás perspektívája az orvosi laboratóriumokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Tamás (2003) A szervezeti kultúra vizsgálata. Organikus vállalati esettanulmány. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon András (2003) Beruházási folyamatok kezelése a sratégiai menedzsmentben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Simon András (2003) A kórházátvilágítás és a minőségbiztosítás összefüggései (a minőségirányítás perspektívája). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Orsolya (2003) Tiszakécske kulturális múltja és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Zoltán (2003) Automatikus folyamat irányítási rendszer tervezése és megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonné Pucsli Zsuzsanna (2003) Egyenes és fordított arányossági feladatok megoldása a hatodik és nyolcadik évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonyi Attila (2003) Univerzális kliens J2EE applikációs szerverekhez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos György (2003) Gentrification-contemporary inner city changes with special respect to feminist interpretations. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Tünde (2003) A cigánysággal szemben kialakult előítéletek : a romák helyzete a magyar társadalomban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somlyainé Cseh Margit (2003) Lassítás (Örkény István: A végső döntés című novellájának szerkezeti sajátosságai). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi Attila (2003) Friss zöldség és gyümölcs piacszabályozása az Európai Unióban és Magyarországon, a Mórahalmi Mórakert Beszerző és Szolgáltató Szövetkezet bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Ferenc (2003) A XIX. századi ír emigráció története Amerikában a fénianizmus lezárultáig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Gábor (2003) A kistérségek helyzete Magyarországon - A Bácsalmási Kistérség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Tamás Attila (2003) A bankközi devizapiac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Soós Zoltán (2003) A gyógyszeripari marketing újabb lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Subiczné Palotai Erzsébet (2003) Seb a cédruson - gondolatok Nagy László képverseihez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sudár Lilla (2003) Michelangelo: Sixtus-kápolna. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Suti Szilvia (2003) Egy speciális területen működő nonprofit szervezet felépítése, bemutatása tevékenysége tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabolcski Zsuzsanna (2003) A Hét és a Nagybányai festőiskola kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ernő (2003) Monitoring tevékenység egy kereskedelmi bank gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Gergő (2003) Matáv Rt., a Magyaroszági távközlési piac vezető vállalatának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó István (2003) Speciális feladatok egy nyomdaipari vállalat controlling rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Krisztián (2003) Tőzsde és pszichológia, avagy a közgazdasági elméletek kudarca? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Norbert (2003) A lakásfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósítása a Kereskedelmi és Hitelbankban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Norbertné and Szilágyi Mónika (2003) Amortizáció és hatékonyság az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szakál István (2003) A képalkotó diagnosztika gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll Katalin (2003) Bankháló, avagy nehézségek a hazai Internet Banking szolgáltatás kialakításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai Anikó (2003) Liberalizáció az energiapiacon, és az erre való felkészülés a Démász Rt. tervezési rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas Szilvia (2003) A társadalom és a gyermek Móricz Zsigmond életművében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeitl Mónika (2003) Cherchez la femme! - Évától Tyereskováig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeleczky Noémi Tünde (2003) Az idő problematikájának megjelenése Csáth Géza novelláiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei Rella (2003) Egy vállalkozás hitelkérelmének elbírálása, azaz hitelelőterjesztés készítése a banki kockázatok felmérésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szencz Rita (2003) Infláció Magyarországon a rendszerváltás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentágotai Szabolcs (2003) A Budapesti értéktőzsde felemelkedése és hanyatlása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés Angéla (2003) A nyilvánosság szerepe napjaink állatvédelmében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerényi Orsolya Klára (2003) Vállalati költségcsökkentés elektronikus beszerzési rendszerrel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szijártó Csaba (2003) Multidimenziós vizualizáció párhuzamos koordinátákkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai Krisztina (2003) Vállalkozásfejlesztés az OTP Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilassi Klára (2003) A bankkontrolling elmélete és gyakorlati alkalmazása a CIB Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziládi Tibor (2003) A szépség nem minden... : a luxuskozmetikai piac Magyarországon, az Estée Lauder bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Attila Tamás (2003) Döntéstámogató információs rendszerek fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Erzsébet (2003) A magyarországi kékfestés múltja és jelene, a pápai kékfestő múzeum bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Péter (2003) Szakdolgozat adatbázis létrehozása, és karbantartó-lekérdező felületének megvalósítása Visual C++ nyelven. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szinai Imre (2003) A dm Kft., üzleti stratégiájának és marketing tevékenységének kapcsolata, avagy marketing eszközök a gykorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szittner Péter (2003) Kistérségi projektek kidolgozása a strukturális alapok forrásainak felhesználására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolai Anikó (2003) A Szegedi Móra Ferenc Múzeum története a XX. század küszöbén (alapítástól az 1950-es évekig). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokoli Anikó (2003) A Dráva Tej Kft. marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Sztanó Balázs (2003) Humán erőforrás ellátottság és annak várható változásai a "bonyolult üzemben", a kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szunyogh Beatrix (2003) A hipermarketek eseményreklámja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurma Imre (2003) A Balaton Régió versenyképességének elemzése a piramismodell alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Száger Erika (2003) "Én is hajó vagyok" - A hajó és a tenger motívumáról Tóth Árpád költészetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Ildikó (2003) Djuna Barnes: Éjerdő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Marianna Viola (2003) Az ISO 9001:2000-es szabvány által előírt vevői elégedettség mérésének kidolgozása a Pioneer Hi-Bred Magyarország Rt. Szarvasi Vetőmagüzemében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Ádám (2003) A csoportos lakás-takarékszerződések szerepe a közműfinanszírozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Krisztina (2003) Intézeti gyógyszergazdálkodás-gyógyszerköltségek csökkentésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Lajos (2003) Az állam szerepe a kis- és középvállalkozások versenyhátrányának mérsékelésében - A Spanyol út. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénásiné Papp Anikó (2003) A Gyulai Körös Táncegyüttes 50 évének története a megalakulást megelőző, és az együttes életét kísérő művelődéspolitikai háttér fényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szép Tamás (2003) Az egészségügy finanszírozása. Magyar egészségügy a rendszerváltás után: az intézmények eladósodásának háttere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szüle Zsolt (2003) Egy vállalati kontrolling- és tervezési rendszer kialakítása és fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Diána (2003) Forint alapú bankkártyák és a hozzájuk kapcsolódó banki szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Krisztina (2003) Elektronikus szolgáltatások a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szűcs Andrea (2003) Az aktív fekvőbeteg ellátás HBCS alapú teljesítményarányos finanszírozásának bevezetése, hatásainak elemzése. Finanszírozási problémák egy gyermek-intenzív osztályon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Ágnes (2003) Lányregények és gyermektörténetek a Janikovszky életműben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sági Éva (2003) A vezetési stílus elméletei, vezetési modellek, empirikus vizsgálatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Edit Andrea (2003) A DHL Magyarország Kft. új szolgáltatásának piaci bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Enikő (2003) A légitársaságok közötti klírigelszámolás bemutatása a Malév példáján keresztül, fejlesztési lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sántha Réka (2003) Függvények tanítása az általános iskolában és magasabb szintű háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári Zoltán (2003) A villamosenergia-piac nyitása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi Béla (2003) A monetáris és a fiskális politika napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Símity Zoltán (2003) Hitelezés az OTP Bank Rt. vállalati üzletágában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sóti Bernadett (2003) Az egészségügyi szolgáltatások finanszírozásának, valamint egy egészségpénztár tevékenységének bemutatás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő Csaba (2003) Flottafinanszírozás, flottakezelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Süveges György (2003) Red Hat Web Application Framework portálok fejlesztéséhez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Béla (2003) Gyógyszer-gazdaságtan és gyógyszerpiac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Csaba Kálmán (2003) A szegedi Fehér-tó nádi énekesmadár populációjának vizsgálata gyűrűzési adatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Ildikó (2003) Képek, képszerkezetek Ady Endre Új versek című kötetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Ildikó (2003) A Scala 5.1 projektmenedzsment moduljának bevezetése a DRV Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Teodóra (2003) A skandináv államok Euróapai Unióhoz való csatlakozásának (1995) problematikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás Szilvia (2003) Tükröm, tükröm mondd meg nékem… Avagy a nő a televízió tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács Gábor (2003) A csongrádi művésztelep története 1975-2002. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tapasztó Sándor (2003) Alternatív jóléti mutatók összehasonlítása a statisztikai számbavétel lehetőségének szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi Ferenc (2003) A bipoláris világ kialakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tasnády Szeöcs Zoltán (2003) Információs rendszer egy moduljának részletes ismertetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár Krisztina (2003) Reklámháború a képernyőn. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Trefán Attila (2003) A CIB Bank Rt. forrásoldalon kamattámogatott hitelezési tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tálas László (2003) Magyarország Európai Uniós csatlakozása a mezőgazdaság tőkellátottsága és forráskoordinációja szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrai Krisztina (2003) Az Európai Unió fogyasztóvédelme. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbiás Dóra (2003) Termelőeszköz- vásárlás finanszírozása a mezőgazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tófalvi Klára (2003) Antikvárium régen és ma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Csaba (2003) Korszerű beszerzési "fortélyok" bevezetése a Kunpetrol Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth Edit (2003) Marketing és Public Relations az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Judit (2003) Társadalombírálat Mikszáth Kálmán A noszty fiú esete Tóth Marival című művében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Krisztián (2003) Spanyolország Európai Közösséghez való csatlakozása, és annak tanulságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Lajosné (2003) Az andragógia periférikus helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth Péter (2003) Gyógyszergazdálkodás a fekvőbeteg ellátásban (egyetemi intézetben). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Tamás (2003) Kis- és középvállalkozások hitelezési gyakorlata a Konzumbank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Tibor (2003) Prímszámkeresési eljárások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zsolt (2003) A helyi önkormányzatok gazdálkodása Baja város 2002. évi gazdálkodásának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth J. Ágnes (2003) Diagnosztikus fejlettségvizsgálat tanulásban akadályozott tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Klárik Judit (2003) Az önkormányzati intézményeik gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tölgyes Anna (2003) Szervezeti kultúra jelentősége, szervezetfejlesztés lehetőségei egy intenzív osztályon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Edit (2003) Hagymatermelés, kereskedelem, fogyasztás alakulása az EU integráció viszonylatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Beke Ida (2003) A tanulási motiváció és a mértékváltási készség működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tőzsér Judit (2003) A Flört joghurt piaci bevezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ugri Orsolya (2003) A felépített Bábel torony. Vajdasági irodalom - irodalom a Vajdaságban Gion Nándor regényein keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Unyatinszky Krisztina (2003) Szeged megjelenése Móra Ferenc szépírói munkásságában, a Pajkosok és a Huszonhárommillió című műveinek elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vadász János (2003) A művelődési intézményrendszer utolsó harminc éve, jelene és fejlődésének iránya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vadászi Bálint (2003) A romák médiaképe - médiakép a romákról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vadászné Kiss Barbara (2003) A Szegedi Ifjúsági Napok története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vajda Attila (2003) A főkegyúri jog. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vajda Tibor (2003) Erőforrás-korlátos projekt ütemezési problémák megoldása metaheurisztikus eljárásokkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vajkai Zoltán (2003) Az imitáció Rimay János szerelmi lírájában (Rimay János Balassi-kódexben található versei az imitációelmélet tükrében). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vankó Csilla (2003) Ágazati párbeszéd EU tagállamokban, mintakövetés lehetőségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Krisztina (2003) A kockázati tőke szerepe a vállalkozások finanszírozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Renáta (2003) Egészségügy és Magánbiztosítási Lehetőségek Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zoltán (2003) Nemzetközi árfolyamrendszerek, árfolyam-stabilitás kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zsolt István (2003) Erőszak a vizuális médiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zsuzsanna (2003) Két falu írói szemmel - Nagy Lajos Kiskunhalom és Roger Martin du Gard Vén Európa című regényének összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Zsibrita Anna (2003) Elektronikus termékértékesítés és szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjú Eszter (2003) Az autóipari beszállítói piac elemzése Magyarországon az Audi Hungária Motor Kft. példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vasanda Ivett (2003) Somogy megye munkaerőpiaci helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Péter (2003) Az ország-kockázat meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Réka (2003) A szociális párbeszéd intézményrendszerének kiépítése Magyarországon - EU kompatibilitási problémák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres János (2003) Integrált vállalatirányítási rendszerek (SAP a Co-op Hungary Rt. Áruformgalmi folyamataiban). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh Krisztina (2003) A családregény(n)ek vége? (20. századi magyar családregények). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vincze Helga (2003) A finanszírozás kérdései a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág György Barnabás (2003) Székesfehérvár sajtója a XX. század forradalmainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Visy Katalin (2003) Ladányi Mihály költészete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vághy Lilla Valéria (2003) A közforgalmú gyógyszertárak jövedelmezőségének vizsgálata a szabályozók és a költségek függvényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várhelyi Zoltán (2003) Agrárkamarák az uniós csatlakozás küszöbén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Ágnes (2003) A teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várszegi Bernadett (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wisch Edit (2003) A színek és a zene hatása a reklámban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zatykó Helga (2003) Voronoi diagramok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zoltánné Edőcs Margit (2003) Közforgalmú gyógyszertárak alapítása és működése az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsarkó István (2003) Mérleg és eredménykimutatás elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsembery Béla (2003) Minőségfejlesztés az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Anikó (2003) Kis- és középvállalkozások számára elérjető pénzügyi források Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Anikó (2003) A kis és középvállalkozások helyzete az EU csatlakozás előtt Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Mónika (2003) Betegelégedettségi vizsgálat, mint a minőségbiztosítás eszköze. Módszertani szempontok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsoltész Gábor (2003) A magyar egészségpénztárak kialakulásának, szerepének, jelentőségének, és a fejlődés irányainak bemutatása a Honvéd Egészségpénztáron keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsögön Judit (2003) Akciókutatás a környezeti nevelési programok fejlesztésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Nádor (2003) No - sakk. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Záhonyi Csaba (2003) Utilitáselmélet a biztosításmatematikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zám Balázs (2003) Regionális felkészülés az Európai Uniós csatlakozásra - A Közép-Magyarországi Régió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ábrahám Gábor (2003) A szolgáltatásmarketing jellemzői a szállítmányozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ádók István (2003) A Kelemen-kultúra ápolása Csanádpalotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ágó Katalin (2003) A prevenció hatása az egészségügyi ellátás igénybevételére és költségeire. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Áldott Mária (2003) Személyiségre utaló jegyek keresése az írott szövegben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ónodi Szilvia (2003) A szerelem és a halál ambivalens Ady költészetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. május 9. 06:37:05 CEST.