Item where department "Pénzügytani Tanszék" and date of item 1999

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | I | K | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 40.

B

Buda, Gabriella (1999) A társfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósulása a Duna-Tisza Rt.-ben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

C

Csorba, Renáta (1999) Pénzügyi lízing, avagy szabályozott lízingviszonyok 1997-től. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Dobó, Gábor (1999) A korai csődelőrejelzés módszerei és alkalmazásuknak lehetőségei a banki gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Faddi, Csaba (1999) Állampapír-piaci körkép, avagy mi az, amit a befektetőnek tudnia érdemes. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fudala, Péter (1999) A vállalkozások évtizede. A magyarországi kis- és középvállalkozások helyzetének változásai a 90-es években. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Zsuzsanna (1999) Adóskonszolidáció és követelésértékelés különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. gyakorlatára. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Galbács, József (1999) Infláció és inflációcsökkentő politika. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Győző Molnár, Krisztina (1999) Lakás-takarékpénztár az OTP Bank Rt-nél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gál, Zita (1999) A tudomány és technológia fejlődésének közgazdaságtani alapjai avagy kialakulásának feltételei és következményei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Hambalkó, Attila (1999) A hitelkérelem elbírálási folyamata és szempontjai az OTP Bank Rt. esetében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Harmat, Júlia (1999) Mi biztosítja, hogy egy bank ne legyen inszolvens? - különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél -. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Huczek, Erika (1999) A magyar adórendszer áttekintése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Héger, Mónika (1999) Az euróról. Masters, József Attila Tudományegyetem.

I

Inczédy, Zsolt (1999) A Magyar Külkereskedelmi Bank szerepe a gazdaságban, különös tekintettel a vállalatfinanszírozásra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Karácson, Zsolt (1999) EUSÖR (fogyasztás, tendenciák, adóztatás). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Katona, Kornél (1999) A Budapesti Értéktőzsde felépítése, a tőzsdén köthető ügyletek és elszámolásuk. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kollár, Melinda (1999) Unit-linked: befektetéshez kapcsolt életbiztosítások. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kordás, Artúr (1999) A közraktárak szerepe a pénzügyi közvetítő rendszerben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Marosi, Krisztina (1999) A Gazdasági és Monetáris Unióhoz vezető út és a közös pénz, az euró bevezetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mizsei, Berta (1999) A magyar biztosítási piac, különös tekintettel az életbiztosításokra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mándoki, Attila (1999) Csúcsok és hullámvölgyek a Budapest Értéktőzsde részvényszekciójában, 1998-ban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mórocz, Emőke (1999) A hitellel történő vállalkozásfinanszírozás gyakorlata egy hitelintézetnél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Andrea (1999) Hitellel történő vállalkozásfinanszírozás a Konzumbank Rt. egri fiókjánál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Orbán, Ildikó (1999) Ingatlanadózás a személyi jövedelemadó tükrében 1988-1999. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Papp, Ilona (1999) A magyar egészségügy finanszírozási problémái különös tekintettel a fekvőbeteg ellátásra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Patyi, Erika (1999) Megalapozott nyugdíjas évek, avagy az önkéntes nyugdíjpénztárak működéséről. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Rigó, Petra (1999) A Nationale-Nederlanden Magyarországi Biztosító Rt. szerepe a magyar életbiztosítási piacon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Simon, Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása (Nemzetközi elvek - hazai gyakorlat). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Simon, Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása: nemzetközi elvek-hazai gyakorlat. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Liza (1999) Az államadósság alakulása 1990 és 1998 között Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Tibor (1999) Takarékszövetkezeti tőke és a tőke általános természete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sziklay, Dr. Adrien (1999) Az átalakulás és privatizáció jogi és számviteli megoldásai a Szegedi Sütőipari Vállalatnál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szász, Magdolna (1999) Kockázatelemzés a Kereskedelmi és Hitelbanknál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sárközy, Helga (1999) A hitel világa - magyarországi múltja, jelen gyakorlata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Tóth, Ákos (1999) Vállalkozásfinanszírozás, különös tekintettel a Délalföldi Gázszolgáltató Részvénytársaság rövid távú finanszírozási gyakorlatára. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Vida, Ferenc (1999) Az értékpapírok és az értéktőzsde. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Virágh, Árpád (1999) Az állami tulajdon privatizációjának főbb kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Várady, András (1999) Vállalati pénzügyi elemzés és értékelés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zádori, Eszter (1999) A pénzmosás elleni nemzetközi együttműködés, különös tekintettel az Európai Unióra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Zádori-Fekete, Dr. Ktalin (1999) A Budapesti Értéktőzsde működésének tapasztalatai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 10:26:19 CET.