Item where department "Pénzügytani Tanszék" and date of item 1999

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | I | K | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 40.

B

Buda Gabriella (1999) A társfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósulása a Duna-Tisza Rt.-ben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csorba Renáta (1999) Pénzügyi lízing, avagy szabályozott lízingviszonyok 1997-től. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Dobó Gábor (1999) A korai csődelőrejelzés módszerei és alkalmazásuknak lehetőségei a banki gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Faddi Csaba (1999) Állampapír-piaci körkép, avagy mi az, amit a befektetőnek tudnia érdemes. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fudala Péter (1999) A vállalkozások évtizede. A magyarországi kis- és középvállalkozások helyzetének változásai a 90-es években. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián Zsuzsanna (1999) Adóskonszolidáció és követelésértékelés különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. gyakorlatára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Galbács József (1999) Infláció és inflációcsökkentő politika. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Győző Molnár Krisztina (1999) Lakás-takarékpénztár az OTP Bank Rt-nél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gál Zita (1999) A tudomány és technológia fejlődésének közgazdaságtani alapjai avagy kialakulásának feltételei és következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hambalkó Attila (1999) A hitelkérelem elbírálási folyamata és szempontjai az OTP Bank Rt. esetében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Harmat Júlia (1999) Mi biztosítja, hogy egy bank ne legyen inszolvens? - különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél -. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Huczek Erika (1999) A magyar adórendszer áttekintése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Héger Mónika (1999) Az euróról. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

I

Inczédy Zsolt (1999) A Magyar Külkereskedelmi Bank szerepe a gazdaságban, különös tekintettel a vállalatfinanszírozásra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Karácson Zsolt (1999) EUSÖR (fogyasztás, tendenciák, adóztatás). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Katona Kornél (1999) A Budapesti Értéktőzsde felépítése, a tőzsdén köthető ügyletek és elszámolásuk. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kollár Melinda (1999) Unit-linked: befektetéshez kapcsolt életbiztosítások. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kordás Artúr (1999) A közraktárak szerepe a pénzügyi közvetítő rendszerben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Marosi Krisztina (1999) A Gazdasági és Monetáris Unióhoz vezető út és a közös pénz, az euró bevezetése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mizsei Berta (1999) A magyar biztosítási piac, különös tekintettel az életbiztosításokra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mándoki Attila (1999) Csúcsok és hullámvölgyek a Budapest Értéktőzsde részvényszekciójában, 1998-ban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mórocz Emőke (1999) A hitellel történő vállalkozásfinanszírozás gyakorlata egy hitelintézetnél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Andrea (1999) Hitellel történő vállalkozásfinanszírozás a Konzumbank Rt. egri fiókjánál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Orbán Ildikó (1999) Ingatlanadózás a személyi jövedelemadó tükrében 1988-1999. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Papp Ilona (1999) A magyar egészségügy finanszírozási problémái különös tekintettel a fekvőbeteg ellátásra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Patyi Erika (1999) Megalapozott nyugdíjas évek, avagy az önkéntes nyugdíjpénztárak működéséről. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Rigó Petra (1999) A Nationale-Nederlanden Magyarországi Biztosító Rt. szerepe a magyar életbiztosítási piacon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Simon Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása (Nemzetközi elvek - hazai gyakorlat). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Simon Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása: nemzetközi elvek-hazai gyakorlat. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Liza (1999) Az államadósság alakulása 1990 és 1998 között Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Tibor (1999) Takarékszövetkezeti tőke és a tőke általános természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Sziklay Adrien (1999) Az átalakulás és privatizáció jogi és számviteli megoldásai a Szegedi Sütőipari Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szász Magdolna (1999) Kockázatelemzés a Kereskedelmi és Hitelbanknál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sárközy Helga (1999) A hitel világa - magyarországi múltja, jelen gyakorlata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tóth Ákos (1999) Vállalkozásfinanszírozás, különös tekintettel a Délalföldi Gázszolgáltató Részvénytársaság rövid távú finanszírozási gyakorlatára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Vida Ferenc (1999) Az értékpapírok és az értéktőzsde. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Virágh Árpád (1999) Az állami tulajdon privatizációjának főbb kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Várady András (1999) Vállalati pénzügyi elemzés és értékelés. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zádori Eszter (1999) A pénzmosás elleni nemzetközi együttműködés, különös tekintettel az Európai Unióra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Zádori-Fekete Ktalin (1999) A Budapesti Értéktőzsde működésének tapasztalatai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 14. 20:17:23 CET.