Item where department "Pénzügytani Szakcsoport" and date of item 2010

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]B["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]E["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]L["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]N["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T["Update/Views:jump_separator" not defined]V
Number of items: 31.

A

Abusultan-Lukács, Brigitta (2010) A jóléti állam leépülése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Börcsök, Szilveszter (2010) A PPP konstrukció működési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darazsacz, Péter (2010) Befektetéseket akadályozó anomáliák a kockázati tőke iránt keresletet támasztó vállalatoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdélyi, Márta (2010) Álom lakások – Állam lakások. A lakástámogatások alakulása Magyarországon a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Renáta Kitti (2010) Az agrárszektor Magyarországon – kiemelten a finanszírozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegyi, Zoltán (2010) A részvényértékelés módszertani alapjai és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanász, Dóra (2010) Lakáspiaci és lakásfinanszírozási körkép Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laluska, Zsuzsa Szabina (2010) A két világháború közötti tőkehiány és megoldási kísérletek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Szimonetta (2010) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a Széchenyi Kártya konstrukcióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai, Levente (2010) A fizetési forgalom és a készpénzállomány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maróti, Zoltán (2010) A magyar nyugdíjrendszer néhány problémája a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, Dénes István (2010) Tapasztalatok az Európai Monetáris egyesüléssel kapcsolatosan. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Nóra (2010) A helyi önkormányzatok finanszírozási rendszerének bemutatása és lehetséges modernizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Novák, Edit (2010) A békéscsabai mikro- és kisvállalkozások finanszírozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Német, Anett (2010) Az öngondoskodás szerepe és formái az életpálya-finanszírozásban - Szemléletmód-változás a rendszerváltással? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pető, Ernő Zsolt (2010) A helyi adóztatás lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők, Máté (2010) Az optimális valutaövezetek elmélete és vetülete napjaink Európájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Strell, Dávid (2010) Magyarországi privatizáció kelet-közép-európai kontextusban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, Gergely (2010) A magyar hallgatói hitelrendszer elemzése; a hibák, hiányosságok feltárása, és kísérlet a javításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szlatárovics, László (2010) A magyar kis- és középvállalkozások nem kinyilvánított keresleti attitűdjeinek a vizsgálata a kockázatitőke-piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztántity, Szuzanna (2010) Deviza alapú hitelezés buktatói a lakosság és bankok szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Száz, Tibor Szabolcs (2010) A helyi közösségi közlekedés, mint önkormányzati közszolgáltatás finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Tamás (2010) Az adósságcsökkentés útjai: átterelés vagy piacosítás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Taics, Edina Brigita (2010) A pénzügyi tanácsadás szerepe a pénzügyi közvetítés folyamatában és a pénzügyi kultúra javításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takátsy, Fanni Zsuzsanna (2010) Változatok fizetési mérleg hiányra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tandari, Éva (2010) A fogyasztás életpálya szerinti alakulása - A nagyfogyasztó fiatalok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tompa, László (2010) A pénzügyi válság és hatása néhány pénzügyi intézmény eredményeire, részvényárfolyamaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Zita (2010) A magyar jelzálog-hitelezés múltja, jelene - A jelzáloghitel-piaci válság hazai következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Adrienn (2010) A helyi önkormányzatok tőkepiaci finanszírozása - Kötvénykibocsátás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Károly (2010) Oktatásra, mint életpálya-befektetésre fordított kiadások és azok megtérülése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, dr. Gábor (2010) A lineáris programozás bemutatása és alkalmazása egy radiológia osztály tevékenységeinek optimalizálására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. szeptember 8. 04:23:13 CEST.