Item where department "Pénzügytani Szakcsoport" and date of item 2007

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | V
Number of items: 47.

B

Bancsi, Szabolcs (2007) A kis- és középvállalati hitelek a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Batka, Berta (2007) A bankbiztosítás bemutatása - kiemelve a szabályozás és felügyelet korlátait. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei, Marianna (2007) A bankok nemzetköziesedésének elméleti magyarázata: közvetlen működőtőke és kölcsöntőke-ügyletek Európa szemszögéből tekintettel az Amerikai Egyesült Államok behatására a második világháború utáni évektől a 80-as évek adósságválságáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Anita (2007) Tőkejövedelmek adóztatása: kamatadó. "Őrült beszéd, de van benne ráció". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csiszár, Ildikó (2007) A hitel és a lízing, mint ingatlanfinanszírozási formák bemutatása és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Melinda (2007) Kis- és középvállalkozások finanszírozása a Quaestor Jelzálog Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi, Károly (2007) A bankrendszer mérlegfőösszege növekedésének főbb okai 2000-2006 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forczek, Attila (2007) Az euróhoz vezető út a magyar monetáris és fiskális politikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Griljov, Róbert (2007) Pénzhiány a felsőoktatásban. Kevés a pénz vagy pazarló a gazdálkodás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyi, Beáta (2007) A mikrohitelezés nemzetközi és hazai tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, László (2007) Lízingtörténet és a hazai lízingpiac fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Eszter (2007) Az exporhitel-biztosítás, mint állami exportösztönző eszköz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Csilla (2007) Befektetési alapok vizsgálata Magyarországon, különös tekintettel az ingatlanalapokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, Károly (2007) Az államadósság alakulására ható tényezők vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Iványi, Ágnes (2007) A magyar nyugdíjrendszer problémái és reformja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Árpád (2007) A felsőoktatás expanziójának okai és következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapitány, Anikó (2007) A jelzáloghitelezés gyakorlat az Egyesült Államokban és Magyarországon, a kapcsolódó kockázatok és azok kezelése, különös tekintettel az értékpapírokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás, Nóra (2007) A lakástámogatási rendszer változása a hatvanas évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai, Dr. Éva (2007) A helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárása és tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, László (2007) Iszlám, bank és gazdaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerényi, Ádám (2007) Az inflációs gazdaságpolitika értelme és vigasza. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Dr. Ágnes (2007) A háziorvosi praxisok kialakulása, finanszírozása és a vizitdíj. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gábor Dávid (2007) A jóléti állam, mint a társadalmi bizalom optimuma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kliment, Krisztián (2007) Államadósság és a főbb államháztartási folyamatok Magyarországon a rendszerváltozástól 1995-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Bernadett (2007) Több mint befektetés, több mint biztosítás - a UNIT-LINKED életbiztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Mariann (2007) Lakáshelyzet Magyarországon, a lakásfinanszírozás, és lakástámogatás rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Köböl, Zsuzsanna (2007) Országos Egészségbiztosítási Pénztár gazdálkodása és reformja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács, Lilla (2007) Adatbányászat és adattárházak a kontrolling szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Dr. Márta (2007) Az általános forgalmi adó ellenőrzéséről általánosságban és az elsőfokú adóhatósági ellenőrzésről a bevallások utólagos vizsgálata során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mák, István (2007) Dollárosítás Ecuadorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Gábor (2007) Az IMF szerepe a nemzetközi pénzügyi válságokban. Bűnös, avagy megmentő? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Sándor (2007) Út a tőzsdére? - A vállalatok tőzsdére lépésének kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Zsolt (2007) Kis- és középvállalkozások külső finanszírozása az építőiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, László (2007) A magyar háztartások pénzügyi vagyonának alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Éva (2007) Öngondoskodás - önkéntes egészségpénztárak. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Primusz, Gábor (2007) A garanciaintézmények szerepe a kis- és középvállalkozások hitelezésében, különös tekintettel a Hitelgarancia Zrt. tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rischák, Rózsa (2007) Személyes pénzügyi tanácsadás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Gergely (2007) A Kondratyev-ciklust okozó globális folyamatok feltérképezése a második világháborútól az ezredfordulóig lezajlott növekedési tendenciák ismeretében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sallai, Katalin Virág (2007) Kockázatkezelés és adósminősítés a Székkutas és Vidéke Takarékszövetkezet gyakorlatán keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somfay, István (2007) Pénzügyi rendszer vallási szabályok szerint. Iszlám finanszírozás elméletben és gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi, Péter (2007) A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar exportképességéhez kötődő hitek és tévhitek az elmúlt 150 évben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Márton (2007) A világgazdaság "fekete aranya". A kőolaj, mint kimerülő természeti erőforrás közgazdasági elemzésének elméleti alapjai és a kőolajipar struktúrája a kezdetektől a 20. század közepéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Orsolya (2007) A lízingfinanszírozás jelentősége - különös tekintettel az ingatlanlízing szabályozási problémáira -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2007) Transzparencia és kontrolling dimenziói az egészségügyi intézményekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szungyi, Zsolt (2007) A magyar államháztartás, a foglalkoztatáspolitika, a munkanélküliség, és a munkatermelékenység kölcsönhatásai, ellentmondásai a konvergencia program árnyékában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Emese (2007) Bankprivatizáció és előzményei a régió országaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Veress, Dr. Júlia (2007) Egy termékbevezetés PR aktivitásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 14. 08:04:41 CEST.