Item where department "Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | K | L | N | P | R | S | T | V | Z | Á
Number of items: 52.

A

Antalfy, Tiborné (2004) Szakszervezetek szerepe a közoktatásban a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antalné Imre, Enikő (2004) A közalkalmazotti jogviszony jogi szabályozása és eltérései a munkaviszony általános szabályaitól. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balog, Edit Zsuzsanna (2004) Családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, József Attiláné (2004) Az emberi erőforrás menedzsment teljeskörűsége és gyakorlata a Magyar Államkincstár Területi Igazgatóságainál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beda, Krisztina (2004) Az Érzelmileg Intelligens Szervezet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekéné Alaxai, Ágnes (2004) Betegjogok, betegjogi képviselet Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze, Petra (2004) A deviáns magatartásformák kialakulásának háttere, okai, megjelenési formái és kezelési módjai a magyar társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Blaskovitsné Szekeres, Anna (2004) A magyar családi pótlék történeti bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bonifert, Andrea (2004) Kollektív szerződések a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde, Aranka (2004) A szakszervezeti tagdíj fejlődése a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányi, Tünde (2004) Drogprevenció Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár, Anikó (2004) Az iskolai követelményrendszer hatása a tanulók személyiségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dávid, János (2004) A társadalombiztosítási ellenőrzés helye, szerepe, módszere, fajtái - A Bács-Kiskun megyei ellenőrzés sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Orsolya Anna (2004) Szív- és érrendszeri betegségek a magyar népesség körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faddi, Erzsébet (2004) Az informatika szerepe az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Krisztina (2004) A csökkent munkaképességűek foglalkoztatásának aktuális kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Felegyiné Szarvas, Ágnes (2004) Munkahelyi kockázatértékelés szerepe az üzemi balesetek megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fibeczné Kondács, Györgyi (2004) Külföldiek munkavállalása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gulyás, Szilvia (2004) Családtámogatási ellátások alanyi jogon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gutmann, István (2004) A kollektív szerződés értékelése a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatóságán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Haizler, Mihályné (2004) A Mozdonyvezetők Szakszervezetének története 1990-től. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűsné Szőke, Anita (2004) Önkéntes kölcsönös egészségpénztárak, mint a kiegészítő egészségbiztosítások lehetőségei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hollósi, Petra Kata (2004) Az Európai Unió és Magyarország lakosságának egészségügyi állapota a daganatos betegségek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Veronika (2004) Az AIDS - betegek társadalmi elfogadottsága, esélyei Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kecskeméti, Zita (2004) Magyarország lakosságának egészségi állapota régiónként, különös tekintettel Hajdú-Bihar megyére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kemecsei, György (2004) A társadalombiztosítási ellenőrzés helye, szerepe, fajtái, módszerei. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei táppénzellenőrzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyiné Krizsán, Tünde (2004) Az egészségbiztosítás rendszeréhez kapcsolódó ellenőrzési tevékenység. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lévai, Ildikó (2004) Vezetői tevékenység munkapszichológiai szempontjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nyíri, Brigitta (2004) Nők és a karriertervezés - szerepek, elvárások és kényszerpályák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paulik, Ágnes (2004) A Magyarországi Építőipari Munkások Országos Szövetségének története 1920 és 1945 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Raffai, Angelika (2004) Pszichológiai tesztek alkalmazása a kiválasztás során - Munkanélküliek kiválasztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schulteisz, Erika (2004) "Az ÁNTSZ tevékenysége, feladatai az EU csatlakozás előtt.". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Mónika (2004) A köztisztviselői jogviszony jogi szabályozása a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyiné Bodó, Éva (2004) Szociális ellátások rendszerének megvalósulása Szolnok megyei jogú városban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Strausz, József (2004) Orvosszakértői tevékenység az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Attila (2004) A munkajogviszony egyes elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2004) A szociális védelem és szociális biztonság az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Bánszki, Hajnalka (2004) A baleseti ellátások és a rá vonatkozó felelősségi szabályok a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szefcsik, Eliza Betta (2004) A csoportos létszámleépítés munkajogi szabályozása Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Henriett (2004) A magyar betegjogi alapelvek és az európai alapelvek bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szolnoki, Csilla (2004) A rehabilitáció jelentősége a betegellátásban, különös tekintettel a fogyatékosokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőllősi, dr. Istvánné (2004) Egy új atipikus foglalkoztatási forma, a távmunka (Távmunkavállalók internetes érdekvédelme). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsborus, Melinda (2004) Az Európai Üzemi Tanács a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Rt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sára, Adrienn (2004) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Rita (2004) A magyarországi öngyilkosságokra ható tényezők más európai országok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Súth, Edvin (2004) Gyógyszerellátás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Ágnes Tímea (2004) A sikeres toborzás és kiválasztás főbb feltételei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Zoltán (2004) A csoportos létszámleépítés formái és a munkavállalói esélyteremtő programok egy nagyvállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vizes, Gabriella (2004) Munkaügyi kapcsolatok egy közoktatási intézményben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zethner, Boglárka (2004) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiák, Zsolt Arzén (2004) Családtámogatási ellátások jelene, jövője, nemzetközi összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston, Ildikó (2004) A Zalakerámia Rt. marketingpolitikája és a munkaerő gazdálkodás főbb összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 05:36:32 CEST.