Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1991

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Á
Number of items: 49.

B

Beleznai Zsolt (1991) A magánszemélyek termőföldtulajdonának változásai a kárpótlási törvény tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Borbíró Katalin (1991) A kisajátítás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Borók Józsefné (1991) A prevenció és munkavédelem szerepe a balesetbiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

dr. Budaker Tamás (1991) A társadalombiztosítási jogorvoslat gyakorlati kérdései, problémái. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Burok Ferenc (1991) A társadalombiztosítás helyzete, az ellenőrzés, a társadalombiztosítási szakellenőrzés állapota, fejlesztési lehetőségek, elképzelések. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Forráskúti Tibor (1991) A munkavállalót illető juttatások aktuális kérdései, különös tekintettel a Tisza Volán gyakorlatára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Füzesi István (1991) A kötelező egészségbiztosítási rendszer kialakítása és bevezetése Magyarországon - Az egészségügyi alapellátás problémáinak tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Dr. Glósz Józsefné (1991) A társadalombiztosítás szerepe a gyógyszerfogyasztás finanszírozásában és a felhasználás racionalizálásában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Dr. Hajdú József (1991) A magyar társadalombiztosítási önkormányzat szervezeti fejlődésének és feladatainak vázlatos áttekintése napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Hegedűs Mihályné (1991) Változások az egészségügy anyagi érdekviszonyaiban és munkaügyi kapcsolataiban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Jánosné (1991) A társadalombiztosítás kiadásainak fedezeti rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jakab Tamás (1991) A munkaszerződés teljesítésének átmeneti felfüggesztése - A munkaviszony szünetelésének részletes és a munkavégzési kötelezettség szünetelésének áttekintő vizsgálata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kelemen Ildikó (1991) Gyógyszerellátási rendszerünk és a társadalombiztosítás kapcsolata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kerek Edina (1991) A szövetkezeti földtulajdon kialakulása és mozgásiránya Szolnok megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kocsisné Sütő Ilona (1991) A társadalombiztosítás szolgáltató jellegének erősítése az ügyfélszolgálat fejlesztésével a Budapesti és Pest megyei Igazgatóságon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kocsisné Tölgyesi Ibolya (1991) A Gyulai Kerületi Munkásbiztosító Pénztár működése és önkormányzati ügyei 1910-1918 között. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Kovács Ferenc (1991) A nyugdíjbiztosítás lehetőségei Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Ledniczky Ildikó (1991) A kollektív szerződési funkció kitejesedése 1968-tól napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Macsus György (1991) Méltányosság a társadalombiztosítás gyakorlatában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár Sándor (1991) A társadalombiztosítás pénzügyei - Ágazati biztosítás, kötelező és önkéntes biztosítás. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Mádi Sarolta (1991) A biztosítási szemlélet erősödése a magyar társadalombiztosítási rendszer korszerűsítése során. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Máthéné dr. Bertók Judit (1991) Igényérvényesítés és jogorvoslat a társadalombiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nyárády Zoltán (1991) A földtulajdon és a szövetkezeti mozgalom Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Károly (1991) Az egészségügyi és gyógyszerügyi finanszírozási rendszer számítógépes ellenőrzése és informatikai rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Oláh Tiborné (1991) A társadalombiztosítás és a gyógyszerellátás 1891-től napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Orosz Balázs (1991) Megváltozott munkaképesség - rehabilitáció - rokkantság. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Oszlács Éva (1991) Gondolatok a nyugdíjrendszerünkről. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Papp Zsuzsanna (1991) A gyermekneveléssel kapcsolatos társadalombiztosítási ellátások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Paszternák Erika (1991) Környezetvédelem, földvédelem a földjogi szabályozás tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Petrovszkiné Bencsik Márta (1991) Az egészségügyi ellátás rendszere, kapcsolata a társadalombiztosítással - Megújulásának és finanszírozásának kérdései. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Dr. Ragán Erzsébet (1991) A bányászatban foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók speciális társadalombiztosítási ellátása Veszprém megyében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Ruff Edit (1991) Az orvos, a beteg és a biztosítás közötti viszony jogi szabályozásának kulcskérdései a társadalombiztosítási betegségi ellátási rendszerben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Rédeyné Dr. Pethes Éva (1991) Egy privatizáció tanulságai (A munkaügyi kapcsolatok változása a tulajdoni forma változásának tükrében). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Dr. Steinmetz Györgyné (1991) Közforgalmú és intézeti gyógyszertárak gyógyszerforgalmának számítógépes elemzése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szaniszló Éva (1991) A környezetvédelmi jog szankciói. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szekeres László (1991) A földvédelem és az 1976. évi II. tv. összefüggései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szirtes György (1991) A vagyoni érdekeltség egyes új formái az ipari szövetkezetekben 1988-1991. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szláma Emma (1991) Gondolatok a változás előtt álló magyar egészségügy helyzetéről és a külföldi egészségbiztosítási rendszerek működésének tapasztalatairól. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szűcsné Boros Mária (1991) A munkaviszony jogellenes megszüntetése - A Kecskeméti Munkaügyi Bíróság gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sáradi Lászlóné (1991) A magyar társadalombiztosítás rövidtávú és hosszútávú likviditása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tóth István (1991) A közszolgálati alkalmazottakkal kapcsolatos munkajogi szabályozás szükségessége és módjai - A köztisztviselők jogállásáról szóló törvényjavaslatra is tekintettel. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Mária (1991) A magasabb vezető állású dolgozók jogállása és felelőssége a mai magyar munkajogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Sándor (1991) A fegyelmi felelősség intézményének története és jövőbeni lehetőségei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóvári Margit (1991) Az egészségügy finanszírozásának módszerei, feltételei. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Török Magdolna (1991) Munkáltatók megtérítési kötelezettsége a társadalombiztosítási szerv irányába - Csongrád megyei tapasztalatok alapján. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Dr. Varga Imre (1991) Társadalombiztosítási kifizetőhelyek helye, szerepe, fejlődési irányai a társadalombiztosítás szervezeti struktúrájában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Vidik Györgyi (1991) A társadalombiztosítás önkormányzati irányításának lehetőségei és korlátai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zakupszky Csilla (1991) Tagsági viták a szövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Andrásné (1991) A társadalombiztosítási kifizetőhely szerepe, szükségszerűsége a munkáltatói szervezetben és gazdálkodásban - A jövőjére vonatkozó elgondolások a munkáltatói szociálpolitika tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. június 1. 11:40:25 CEST.