Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2015

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: B["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]G["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]N["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T["Update/Views:jump_separator" not defined]V
Number of items: 19.

B

Baranyi, Mária (2015) Az Állami Számvevőszék jogállása, működésének tapasztalatai alkotmányjogi szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demeter, Áron (2015) A nemi diszkrimináció Magyarországon és Németországban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gonda, Gabriella (2015) Az egyházak szociális szerepvállalása és a civil szektor – alapjogi összefüggésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hörömpöli, Lúcia Imola (2015) Úton a nemek közötti egyenlőség felé: a parlamenti paritás kérdése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos, Cintia Ildikó (2015) A magzat jogállásának kérdései az alapjogok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Zita Melinda (2015) A Magánszféra védelme a technológiai fejlődés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz, Réka (2015) A tisztességes eljáráshoz való jog és a konzuli védelem a szabályozásban és eseteken keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Renáta (2015) Alapjogok érvényesülése a büntetőjogban : különös tekintettel az Alkotmánybíróság gyakorlatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Melinda (2015) Az eutanázia, mint emberi jogi kérdés egyes alkotmányos demokráciákban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagypál, Csaba (2015) Funkciók és hatáskörök a parlamenti kamarákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Póth, Csilla Judit (2015) A magyar állampolgársággal nem rendelkező személyek jogi helyzete Magyarországon, különös tekintettel az egészségügyi ellátásukra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Smuta, Helga Dóra (2015) Az alkotmányjogi panasz elméleti és gyakorlati kérdései, különös figyelemmel az Alkotmánybíróság által hozott határozatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Kata (2015) Esélyegyenlőségi szervezetek az Equinet tagságában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Lili (2015) A gyermekjogok védelmének főbb aspektusai és a tisztességes eljárás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Alexandra (2015) Az igazságszolgáltatás nyilvánossága Magyarországon és bizonyos angolszász országokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tárkány-Szűcs, Ágnes (2015) Az állampolgársági eljárás és annak alkotmányjogi garanciái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Attila Tas (2015) A tulajdonjog korlátai – alapjogi szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ágnes (2015) A nemzetközi védelemre szoruló gyermekek helye a magyar gyermekvédelmi rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Nándor Imre (2015) Az információszabadság elméleti és gyakorlati kérdései,különös tekintettel a minősítéssel védhető közérdekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. július 27. 15:44:43 CEST.