Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2012

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 18.

Besenyei, Beáta Mária (2012) Az igazságszolgáltatáshoz fűződő jogalkotási problémák a XXI. században : a bírósági igazgatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demény, Orsolya (2012) Az élethez való jog érvényesülése egyes hivatások, foglalkozások gyakorlása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Henrietta (2012) A gyermekjogok alkotmányos kérdései - különös tekintettel a büntetőeljárásban érvényesülő jogokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zita (2012) Az Alkotmánybíróság hatáskörének változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Éva Mária (2012) A magyar médiaszabályozás alapvonalai, különös tekintettel az új médiatörvény anatómiájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Godán, Sándor (2012) Kormányzati koordináció és kooperáció az Európai Uniós ügyekben a magyar elnökséget közvetlenül megelőzően és az elnökség alatt. Az Európai Koordinációs Tárcaközi Bizottság működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Csilla (2012) A véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása az alkotmánybírósági határozatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kisteleki, Péter (2012) A civil kontrol és a NATO tagság, a fegyveres erők irányzásának alkotmányos jogkörei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Köllner, Péter Vince (2012) Mémoire L’introduction de la question prioritaire de constitutionnalité en France. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prónai, Emese Éva (2012) A személyes adatok védelme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rajniczer, Kinga (2012) A fogvatartottak alapjogai és biztosítékai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Klaudia (2012) Az ombudsman és az ügyész jogvédő szerepének dilemmái a büntetés-végrehajtásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Suján, Zoltán András (2012) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alkotmányos kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakály, Zsuzsa (2012) Jogalkotási hiátusok Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Tamás (2012) Az ügyvédség helye és szerepe az igazságszolgáltatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tornyi, Zsuzsanna Katalin (2012) Betegjogok hazánkban, különös tekintettel az eutanáziára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virágh, Előd Gyula (2012) Az internet szabályozása az adatvédelem tükrében, különös tekintettel a nemzetközi joggyakorlatra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várhelyi, Kinga (2012) A nemzeti és etnikai adatok kezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 28. 19:34:38 CEST.