Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2001

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | H | J | M | P | R | S | T
Number of items: 17.

B

Bazsó, Áron (2001) Eutanázia, az emberi méltóság és az önrendelkezési jog kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bazsó, Áron (2001) Eutanázia, önrendelkezési jog és az emberi méltóság kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bán, Gyöngyvér (2001) Igazságszolgáltatási reform a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csűri, Gábor (2001) Az Egyesült Államok alkotmányfejlődése, különös tekintettel egyes szabadságjogokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czeglédi, Gábor (2001) Az igazságszolgáltatás alkotmányos alapjai az Alkotmánybírósági határozatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gerencsér, István (2001) A német és a svájci alkotmányba foglalt alapvető jogok, különös tekintettel a szabadságjogokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Sándor (2001) A helyi önkormányzatok rendeleteinek alkotmányossági ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakabházy, László (2001) A sport szabályozásának alkotmányos alapjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jávorszky, Imre (2001) Ausztria alkotmányfejlődése különös tekintettel az Európai Közösséghez történt csatlakozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maszong, Attila (2001) Az államhatalom rendszerének sajátosságai néhány közel-keleti állam alkotmányában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mester, Orsolya (2001) Parlamentáris vagy prezidenciális rendszer? - A köztársasági elnöki hatalom a közép- és kelet-európai alkotmányokban - Összehasonlító elemzés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mezey, Bianka (2001) A tulajdonvédelem az alapjogvédő szervek gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pénzes, Borbála (2001) A parlamenti vizsgálóbizottságok működése Magyarországon és néhány államban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rományi, Béla (2001) A sajtószabadság érvényesülése a rádiózás és televíziózás jogi szabályozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szilbereisz, Edit (2001) A pszichiátriai betegek alkotmányos jogainak aktuális kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szmatona, Mónika (2001) A laikus bíráskodás és az igazságszolgáltatás társadalmi ellenőrzése alkotmányjogi szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tálas, Gábor (2001) A bevándorlás jogintézményének alkotmányossági kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 14. 00:46:23 CEST.