Item where department "Agrár- és Munkajogi Tanszék" and date of item 1993

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | E | F | G | H | K | M | O | P | R | S | T | U | V
Number of items: 38.

B

Bereczki, Krisztina (1993) A víz, mint az 1976. évi II. tv. által védett jogtárgy. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bródi, János (1993) A magyar sztrájkjog a nemzetközi szabályozás tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bán, Zoltán (1993) A szövetkezeti földtulajdonjog változásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Darai, Imréné (1993) A munkaügyi viták fórumrendszere. Masters, József Attila Tudományegyetem.

E

Eszéné Pál, Gabriella (1993) A szövetkezetek átalakulása, különös tekintettel a kótaji Egyesült Erő Mezőgazdasági Termelőszövetkezetre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Farkas, Csaba (1993) A környezetvédelem problémái Stockholmtól Rióig. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fazekas, László (1993) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek átalakulása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fest, Attila (1993) A veszélyes hulladékok megsemmisítése, a szilárd hulladékok feldolgozása környezetbe visszaforgatással, a kommunális és húsipari szennyvíz tisztítása, hasznosítása, s ezek jogi vonatkozásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Forrai, Dr. István (1993) A rokkanttá válás folyamatának egészségügyi, gazdasági, társadalmi háttere és összefüggései - Gondolatok a rokkantosítás orvosi és nem orvosi okairól. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fónagy, Zoltán (1993) A Magyar Tanácsköztársaság agrárpolitikája és annak hibái, valamint az 1945. évi földreform történelmi háttere, főbb sajátosságai a 600/1945. ME. rendelet elemzésével. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gácsi, Zoltán (1993) Szakszervezeti elképzelések a munkanélküliség kezelésére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Hegedűs, Sára (1993) A szövetkezetek átalakulásának jogi folyamata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Herman, István (1993) Kritikák és töredékek, avagy kritikai töredékek az 1945 utáni magyar nyugdíjjogról. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

K

Karmazin, Orsolya (1993) A munkavállalói résztulajdonosi program néhány elméleti és gyakorlati kérdése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Karsay Lászlóné Szende, Dr. Mária (1993) A társadalombiztosítás gyógyszerár-támogatása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Lajos (1993) A környezetvédelem jogi szankciói. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kurucz, Katalin (1993) A biztosítottak körének kialakulása és fejlődése napjainkig, kiemelten a társadalombiztosítás egyes ellátásaira jogosultakra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

M

Malinoczki, Krisztina (1993) A földtulajdoni viszonyok változása a kál-kápolnai Károlyi Mihály Szövetkezetben az 1950-es évektől 1993-ig. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Marcsek, Anikó (1993) A környezetvédelmi törvény büntetőjogi vonásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros, Mónika (1993) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel a nem vagyoni kárra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Oszetzky, Dr. Gabriella (1993) A társadalombiztosítás szerepe az egészségügy minőségbiztosításában és minőségellenőrzésében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pataki, Béla (1993) A vadászati jog szabályozása Magyarországon a XX. század második felében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Péntek, József (1993) A környezetvédelem jogi szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Rakaczki, Hajnalka (1993) A földmagántulajdon metamorfózisa - A földmagántulajdon szabályozásának változása 1945 és 1993 között. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Rigó, Eszter Ilona (1993) A mezőgazdasági termelés és a környezetvédelem. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szikszai, Bernadette (1993) A szövetkezetek átalakulásának gyakorlati kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűts, Zsolt (1993) Az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk rendezése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sághi, Csaba (1993) A vizek védelmének jogi kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sélleiné Szabó, Dr. Györgyi (1993) A környezetvédelem és természetvédelem földjogi összefüggései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Temesvári, Kriszta (1993) A termelőszövetkezeti tagok földbeviteli kötelezettsége, mint a szövetkezeti földtulajdon létrejöttének előfeltétele. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Ildikó (1993) Pénzbeli és természetbeni ellátások a szociális igazgatásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Krisztina (1993) A szövetkezeti jog fejlődése, különös tekintettel az új szövetkezeti és kárpótlási törvényre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

U

Udvardy, Zsuzsanna (1993) A környezetvédelem jogi szabályozása Magyarországon és Európában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga, János (1993) A víz, mint a környezetvédelmi jog által védett jogtárgy. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Varga, Tibor (1993) A termőföld tulajdonváltozásának alakulása a rendszerváltozás során. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Veres, Péter (1993) Az erdő tulajdonjogi szabályozásának múltja és jövője. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Verók, Attila (1993) A munkanélküliség magyar jogi szabályozásának változásai a rendszerváltás óta eltelt időszakban és az ifjúsági munkanélküliség. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Viszmeg, Györgyi Katalin (1993) A környezetvédelem - Hulladékgazdálkodás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 09:44:23 CEST.