Die technologie der ökologischen Schweinefleisch-produktion

Varga, István (1993) Die technologie der ökologischen Schweinefleisch-produktion. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1993_varga_istvan.pdf] PDF
1993_varga_istvan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)

Hungarian title

Az organikus sertéshús előállítás technológiája

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Állattenyésztéstani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Lajos
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Sertéshústermelés, Sertéshúselőállítás, Sertéstenyésztés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 06. 08:53
Last Modified: 2021. Dec. 20. 09:30
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97496

Actions (login required)

View Item View Item