Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben

Kosztolányi, Georgina (2022) Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kosztolanyi_georgina.pdf] PDF
2022_kosztolanyi_georgina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Possibilities of fat reduction in bakery products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Trenyik, Eszter
szakmai szolgáltató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 11:15
Last Modified: 2023. Aug. 03. 11:15
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135374

Actions (login required)

View Item View Item