Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük

Barcsa, Fanni (2020) Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_barcsa_fanni.pdf] PDF
2020_barcsa_fanni.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Enriched caramel products with reduced sugar content and their development

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 05. 13:55
Last Modified: 2021. Mar. 05. 13:55
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108786

Actions (login required)

View Item View Item