Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése

Szijjártó, Kitti (2020) Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_szijjarto_kitti.pdf] PDF
2020_szijjarto_kitti.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

the development of chicken meatproducts made with different heattreatment using the Sous-vide method

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
belső témavezető, tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
konzulens, tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 14:53
Last Modified: 2021. Mar. 03. 14:53
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108555

Actions (login required)

View Item View Item