Kocsis, Bálint (1974) Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
PDF
xxxx_kocsis_balint.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
Institution
Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Baromfitenyésztés, Ökonómia, Termelésszervezés, Üzemszervezés, Közgazdasági elemzés, Battonya |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Feb. 03. 10:19 |
Last Modified: | 2022. Feb. 03. 10:19 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98937 |
Actions (login required)
View Item |