Putnoky, Éva (1984) Antioxidánsok hatásának vizsgálata a vegyes állati fehérjeliszt gyártása során. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
PDF
1984_putnoky_eva.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (7MB) |
Institution
Állatorvostudományi Egyetem
Faculty
Állategészségügyi Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hadobás, Károly
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Antioxidáns, Takarmányozás, ÁTEV, Melléktermék, állati |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 25. 13:57 |
Last Modified: | 2022. Jan. 25. 13:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98752 |
Actions (login required)
View Item |