Néhány silózási eljárással konzervált paradicsomtörköly erjedésdinamikája és a szilázsok táplálóanyagainak emészthetősége

Gregorits, János (1983) Néhány silózási eljárással konzervált paradicsomtörköly erjedésdinamikája és a szilázsok táplálóanyagainak emészthetősége. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

[thumbnail of 1983_gregorits_janos.pdf] PDF
1983_gregorits_janos.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (25MB)

Institution

Állatorvostudományi Egyetem

Faculty

Állategészségügyi Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Judit
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Silózás, Takarmányozás, Melléktermék, Paradicsomtörköly, Erjedés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.07. Plant breeding and plant protection
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 15. 08:11
Last Modified: 2021. Dec. 15. 08:11
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98617

Actions (login required)

View Item View Item