Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére

Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of 1977_frajka_agota.pdf] PDF
1977_frajka_agota.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (18MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kovács, Dr. Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányok, Beltartalom, Táplálkozás, Emésztés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology > 04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 27. 15:25
Last Modified: 2022. Jan. 27. 15:25
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98183

Actions (login required)

View Item View Item