A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben

Horváth, Mária (1971) A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

[thumbnail of 1971_horvath_maria.pdf] PDF
1971_horvath_maria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (35MB)

Institution

Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum

Faculty

Not relevant

Department

Takarmányozási Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

állattenyésztési

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kovács, Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Higher vocational education)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, Beltartalom, Dél-Alföld
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.02. Animal nutrition
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 31. 18:58
Last Modified: 2022. Jan. 31. 18:58
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97742

Actions (login required)

View Item View Item