Horváth, Mária (1971) A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
PDF
1971_horvath_maria.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (35MB) |
Institution
Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kovács, Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Higher vocational education) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Takarmányozás, Beltartalom, Dél-Alföld |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.02. Animal nutrition |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 31. 18:58 |
Last Modified: | 2022. Jan. 31. 18:58 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97742 |
Actions (login required)
View Item |