Polyák, János (2019) Táplálkozási szokások a hypertonia kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
etszk_0492.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Nutritional factors affecting the development of hypertension
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Health Sciences and Social Studies
Department
Discipline
Specialization
Fieldofstudy
ápoló
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Joó, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences |
Depositing User: | Szerkesztő ETSZK |
Date Deposited: | 2020. Nov. 27. 11:11 |
Last Modified: | 2020. Nov. 30. 13:26 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/95327 |
Actions (login required)
View Item |