Sinka, Dóra Tünde (2018) Gluténmentes lisztek hatása probiotikus baktériumok növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2018_sinka_dora_tunde.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Effect of gluten free flours on the growth of probiotic bacteria
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Dr. Miklós
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.01. Cell biology, microbiology 03. Medical and health sciences > 03.01. Basic medicine > 03.01.04. Immunology > 03.01.04.07. Allergology |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2020. Jul. 08. 13:04 |
Last Modified: | 2020. Jul. 08. 13:04 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86732 |
Actions (login required)
View Item |