Kalmár, Ferenc (2017) Lúgos közegben képződő, szilárd kalcium-cukorkarboxilát komplexek előállítása és jellemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2017_Kalmár_Ferenc_BU17LH_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Preparation and analysis of sugar carboxylate complexes of calcium(II) in alkaline solutions
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sipos, Dr. Pál
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. Jun. 04. 12:57 |
Last Modified: | 2018. Jun. 04. 12:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71861 |
Actions (login required)
View Item |