Varga, Alexandra (2017) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása fűszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Varga_Alexandra_UG2G3G_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Inhibition of amyloid fibril formation by spices
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. May. 25. 11:43 |
Last Modified: | 2018. May. 25. 11:43 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71146 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |