Húsipari szervezet környezetközpontúságának vizsgálata a kibocsátott légszennyezőanyagok viszonyában

Finta, Kolos (2015) Húsipari szervezet környezetközpontúságának vizsgálata a kibocsátott légszennyezőanyagok viszonyában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Finta_Kolos_FIKTAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Finta_Kolos_FIKTAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Meat industry organization's environmental analysis of air pollutants emitted relationship

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Környezet-biológia és Környezeti Nevelés Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

környezettan

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gálfi, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Jun. 14. 15:12
Last Modified: 2018. Feb. 13. 13:46
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69113

Actions (login required)

View Item View Item