Szűcs, Anikó (2016) Savófrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Szűcs_Anikó_SZAVAFT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Production of whey fractions by enzymatic way and determination of its biological activity
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Dr. Cecília
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2017. Jun. 21. 10:07 |
Last Modified: | 2017. Jun. 21. 10:07 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66232 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |