Tóth, Nóra Ilona (2015) Csicsóka fajták és csicsóka készítmények in vitro antioxidáns hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2016_Tóth_Nóra_Ilona_TONTAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (976kB) |
English title
Antioxidant properties of cultivars and products of sweet potato
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Dr. Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Tokodiné Kun, Zsuzsanna
fejlesztőmérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 25. 10:12 |
Last Modified: | 2016. Oct. 25. 10:12 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59884 |
Actions (login required)
View Item |