Molnár, Mercédesz (2023) A közétkeztetésben történő változások elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_molnar_mercedesz.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Analysis of changes in public catering
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 15:13 |
Last Modified: | 2025. Apr. 01. 15:42 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142584 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |