Nyúl-Kardos, Viola (2023) Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_nyul_kardos_viola.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative analysis of sulfite measurement methods in different food samples
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 12. 14:48 |
Last Modified: | 2024. Dec. 12. 14:48 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142570 |
Actions (login required)
View Item |