Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban

Nyúl-Kardos, Viola (2023) Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_nyul_kardos_viola.pdf] PDF
2023_nyul_kardos_viola.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative analysis of sulfite measurement methods in different food samples

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 12. 14:48
Last Modified: 2024. Dec. 12. 14:48
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142570

Actions (login required)

View Item View Item