Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése

Hajdu, Nóra (2023) Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_hajdu_nora.pdf] PDF
2023_hajdu_nora.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative analysis of molded or cased heat-treated hams with different meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products)
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 11. 15:39
Last Modified: 2024. Dec. 11. 15:39
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142569

Actions (login required)

View Item View Item