Hajdu, Nóra (2023) Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_hajdu_nora.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative analysis of molded or cased heat-treated hams with different meat
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products) |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 11. 15:39 |
Last Modified: | 2024. Dec. 11. 15:39 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142569 |
Actions (login required)
View Item |