Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban

Fabó, Ferenc (2023) Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_fabo_ferenc.pdf] PDF
2023_fabo_ferenc.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (781kB)

English title

Solid state fermentation of buckwheat flour

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 13. 16:00
Last Modified: 2024. Dec. 13. 16:00
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142568

Actions (login required)

View Item View Item