Fabó, Ferenc (2023) Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_fabo_ferenc.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (781kB) |
English title
Solid state fermentation of buckwheat flour
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 16:00 |
Last Modified: | 2024. Dec. 13. 16:00 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142568 |
Actions (login required)
View Item |