Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval

Juhász, Regina Kinga (2023) Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_juhasz_regina_kinga.pdf] PDF
2023_juhasz_regina_kinga.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (959kB)

English title

Enhancement of the antioxidant activity of buckwheat by solid state fermentation

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products)
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 13. 17:33
Last Modified: 2025. Apr. 01. 15:17
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142565

Actions (login required)

View Item View Item