Juhász, Regina Kinga (2023) Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_juhasz_regina_kinga.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (959kB) |
English title
Enhancement of the antioxidant activity of buckwheat by solid state fermentation
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products) |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 17:33 |
Last Modified: | 2025. Apr. 01. 15:17 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142565 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |