Sriracha csiliszószok összehasonlító, komplex beltartalmi és organoleptikus vizsgálata

Mendlerné Oszmayer, Ágnes (2023) Sriracha csiliszószok összehasonlító, komplex beltartalmi és organoleptikus vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_mendlerne_oszmayer_agnes.pdf] PDF
2023_mendlerne_oszmayer_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative, complex content and organoleptic analysis of Sriracha chili sauces

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.02. Chemical process engineering
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 12. 14:33
Last Modified: 2024. Dec. 12. 14:33
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142540

Actions (login required)

View Item View Item