Mendlerné Oszmayer, Ágnes (2023) Sriracha csiliszószok összehasonlító, komplex beltartalmi és organoleptikus vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_mendlerne_oszmayer_agnes.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative, complex content and organoleptic analysis of Sriracha chili sauces
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.02. Chemical process engineering |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 12. 14:33 |
Last Modified: | 2024. Dec. 12. 14:33 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142540 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |