Csenki, Dorottya Zsuzsanna (2023) Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_csenki_dorottya_zsuzsanna.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative study of mayonnaise made with different oils
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gépészeti Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 15:55 |
Last Modified: | 2024. Dec. 13. 15:55 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142538 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |