Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata

Csenki, Dorottya Zsuzsanna (2023) Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_csenki_dorottya_zsuzsanna.pdf] PDF
2023_csenki_dorottya_zsuzsanna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative study of mayonnaise made with different oils

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 13. 15:55
Last Modified: 2024. Dec. 13. 15:55
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142538

Actions (login required)

View Item View Item