Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata.

Veréb, István Bendegúz (2023) Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_vereb_istvan_bendeguz.pdf] PDF
2023_vereb_istvan_bendeguz.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (785kB)

English title

The antimicrobial activity of sourdough fermented cucumber and other vegetables

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2024. May. 23. 20:05
Last Modified: 2024. May. 23. 20:05
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141516

Actions (login required)

View Item View Item