Veréb, István Bendegúz (2023) Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_vereb_istvan_bendeguz.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (785kB) |
English title
The antimicrobial activity of sourdough fermented cucumber and other vegetables
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2024. May. 23. 20:05 |
Last Modified: | 2024. May. 23. 20:05 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141516 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |