Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben

Dudás, Dávid István (2023) Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_dudas_david_istvan.pdf] PDF
2023_dudas_david_istvan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Using os psyllium husk and chia seed flour in dry pasta product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 10:56
Last Modified: 2024. May. 14. 10:56
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140566

Actions (login required)

View Item View Item