Szőlő- és borminták aromakomponenseinek vizsgálata GC-MS módszerrel

Fujkin, Kata (2023) Szőlő- és borminták aromakomponenseinek vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_fujkin_kata.pdf] PDF
2023_fujkin_kata.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examination of aromatic components of grape- and vine samples via GC-MS

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szekeres, András
egyetemi docens SZTE-TTIK
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 11:54
Last Modified: 2024. Nov. 26. 11:53
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140552

Actions (login required)

View Item View Item