Szegedi búzafajták technológiai minőséget befolyásoló fehérje alegységeinek vizsgálata Lab-on-a-chip módszerrel

Kubacska, Renáta Ivett (2022) Szegedi búzafajták technológiai minőséget befolyásoló fehérje alegységeinek vizsgálata Lab-on-a-chip módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kubacska_renata_ivett.pdf] PDF
2022_kubacska_renata_ivett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Research of protein subunits of Szeged wheat cultivars influencing technological quality by Lab-on-a-chip method

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Növénybiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mainé Csiszár, Jolán
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihály, Langó Bernadett
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2023. Aug. 04. 15:00
Last Modified: 2023. Aug. 04. 15:00
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/136050

Actions (login required)

View Item View Item