Csortos, Anna Lili (2022) Transzglutamináz enzim alkalmazásának hatása a savanyútej sajtok gyártására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_csortos_anna_lili.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The effect of Transglutaminase enzyme application on the production of lactic acid cheeses
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Németh, József Lukács
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2023. Aug. 04. 14:24 |
Last Modified: | 2023. Sep. 15. 11:53 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135948 |
Actions (login required)
View Item |