Transzglutamináz enzim alkalmazásának hatása a savanyútej sajtok gyártására

Csortos, Anna Lili (2022) Transzglutamináz enzim alkalmazásának hatása a savanyútej sajtok gyártására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_csortos_anna_lili.pdf] PDF
2022_csortos_anna_lili.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The effect of Transglutaminase enzyme application on the production of lactic acid cheeses

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Németh, József Lukács
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2023. Aug. 04. 14:24
Last Modified: 2023. Sep. 15. 11:53
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135948

Actions (login required)

View Item View Item