Tóth, Orsolya (2022) Az élelmiszer-biztonság története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_toth_orsolya.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
The History of food safety : the role of empirical knowledge in the development of food safety
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Diána
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 11:06 |
Last Modified: | 2023. Oct. 11. 15:21 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135622 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |