Kanyó, Hédi (2022) Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_kanyo_hedi.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Beta-glucan variability of barley and oat genotypes from Hungarian breeding program
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pauk, Jánosné
Élelmiszer-innovációs laborvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 09:36 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 09:36 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135603 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |