Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata

Megyesi, Hanna (2022) Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_megyesi_hanna.pdf] PDF
2022_megyesi_hanna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparative study of homemade plant based cottage cheese desserts

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 11:06
Last Modified: 2023. Aug. 08. 11:06
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135588

Actions (login required)

View Item View Item