Harcsa-Pintér, Alexandra (2022) Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_harcsa_pinter_alexandra.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Development of gluten-free and sugar-free sponge cake
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 08:51 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 08:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135585 |
Actions (login required)
View Item |