Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata

Kelemen, Péter (2022) Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kelemen_peter.pdf] PDF
2022_kelemen_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Investigation of factors influencing the properties of a powdered product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 09:47
Last Modified: 2023. Aug. 08. 09:47
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135580

Actions (login required)

View Item View Item